RKC Waalwijk en Cookaholics verlengen samenwerking


In de zomer van 2014 gingen de twee partijen met elkaar in zee. Het bedrijf neemt sinds dat moment bij thuiswedstrijden en andere evenementen in het Mandemakers Stadion de culinaire zorg op zich. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu spruitjes, coquilles of kroketten zijn, Cookaholics wil van ieder gerecht een beleving maken. Begin 2016 vestigde Cookaholics zich letterlijk in het Mandemakers Stadion en pachten zij niet alleen de keuken, maar ook kantoorruimte.

„Ik ben erg blij dat we de goede samenwerking met Cookaholics hebben verlengd”, aldus commercieel directeur Willem van der Linden. „Cookaholics is innovatief en een sterk groeiend bedrijf, dat in de regio bekend staat om haar kwaliteit en professionaliteit. Groot voordeel is dat zij nu ook letterlijk gevestigd zijn in het Mandemakers Stadion. Hierdoor kunnen de koks  enerzijds een unieke beleving creëren voor mensen en bedrijven die een van de ruimtes in het Mandemakers Stadion willen huren. Anderzijds geven de creatieve koks een extra dimensie aan de horeca op wedstrijddagen.”

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie
26 Oktober 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Verleng en win!

Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt. Stuur jouw unieke verhaal op & verleng je seizoenkaart!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.