Moedig ons RKC aan tegen TOP Oss!


Na twee uitwedstrijden speelt ons RKC aankomende vrijdag eindelijk weer op Mandfield Road. De ploeg van trainer Fred Grim zal het dan opnemen tegen TOP Oss. Kaarten voor deze wedstrijd zijn nog voldoende beschikbaar.

Tot op heden kwam TOP Oss zeven keer op bezoek en wist het maar één maal om de drie punten mee naar huis te nemen. De overige wedstrijden werden allemaal gewonnen door de Waalwijkers. Koop een kaartje en support de Geelblauwen naar de volgende overwinning tegen de Ossenaren.

Kaartverkoopinfo

Voor het duel tegen TOP Oss moet je beschikken over een (Seizoen)ClubCard. Je kan kaarten online en via de officiële RKC Waalwijk App aanschaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de fanshop tickets voor deze wedstrijd te kopen. Op de wedstrijddag is de thuiskassa een uur voor aanvang van het duel geopend. De scheidsrechter zal om 20:00 uur fluiten voor het begin van deze wedstrijd.   

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.