Kaartverkoopinformatie bekerduel FC Twente - RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Op dinsdag 18 december 19.45 uur staat het bekeraffiche FC Twente -  RKC Waalwijk op de rol. RKC’ers die de wedstrijd willen bezoeken kunnen dit met de auto doen of middels een busreis, welke door de SVRKC wordt aangeboden.

Vrijdag 9 november om 10.00 uur start de verkoop voor het bekerduel. Onze supporters kunnen in de fanshop omwisselbiljetten aanschaffen. Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag worden omgeruild bij het uitvak van de Grolsch Veste. Een omwisselbiljet voor de auto kost €5,- euro. De kaarten dienen op naam verkocht te worden. Bij aankoop van meerdere kaarten wordt dus ook naar de andere namen gevraagd.

Busreis

Het is ook mogelijk om met de bus naar Enschede af te reizen. De SVRKC zal namelijk een busreis organiseren richting de Grolsch Veste. Alle informatie over de busreis is te vinden op de kanalen van de supportersvereniging.

Openingstijden Fanshop

Onze Fanshop is dagelijks geopend van 8.30 uur – 12.00 uur en van 13.00 uur – 17.00 uur. Op vrijdag opent de Fanshop om 10.00 uur en sluit het een uurtje eerder, 16.00 uur. Spelen de Geelblauwen een thuiswedstrijd dan is de Fanshop doorlopend geopend tot aan de aftrap van de wedstrijd.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.