Steun RKC op jacht naar 15 uit 5!


Wat een start van de tweede seizoenshelft! Na vier speelronden behaalde de ploeg van Fred Grim de maximale twaalf punten en staat het gedeeld eerste in de derde periode. Uiteraard willen de Geelblauwen deze reeks een vervolg geven, wat hopelijk aankomende vrijdag (8 februari, 20.00 uur) gaat gebeuren op bezoek bij SC Telstar.

Met de overwinningen op TOP Oss, Jong Ajax, Jong FC Utrecht en FC Den Bosch nog vers in het geheugen werd direct de beste reeks sinds mei 2011 geëvenaard. Ook toen wisten de Geelblauwen viermaal op rij te winnen. Toch is de blik van de selectie alweer gericht op het uitduel in Velsen-Zuid om deze serie hopelijk te vervolgen.

Uiteraard hoopt de selectie op veel steun uit Waalwijk, om met flink wat vocale ondersteuning te spelen in het Rabobank IJmond Stadion! Voor deze wedstrijd zijn dan ook nog kaarten verkrijgbaar.

Interesse in het bezoeken van dit duel? Er geldt zowel een auto- als buscombi. Wanneer u op eigen vervoer naar de uitwedstrijd wil gaan, kunt u in de Fanshop een omwisselbiljet aanschaffen voor €10,50. Op de wedstrijddag kan dit biljet tussen 17.15 en 17.30 uur worden opgewisseld op de parkeerplaats voor het Mandemakers Stadion. Vergeet hierbij niet uw legitimatiebewijs! Kaarten voor de buscombi worden verkocht via supportersvereniging SV RKC. De verkoop loopt tot donderdag 7 februari 17.00 uur.

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.