Pokeren.nl Poker Series komt terug naar het Mandemakers Stadion


Op zaterdag 16 februari organiseert Pokeren.nl in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk de Pokeren.nl Poker Series. Het toernooi, wat van 19.00 tot 00.00 uur duurt, is recreatief waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich daarom via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die puur ter plezier willen pokeren. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het huidige seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uur. Het toernooi van zaterdag 16 februari wordt gehouden in de Business Lounge van het Mandemakers Stadion. De Poker Series was hier eind 2018 nog te gast voor de grote landelijke finale van seizoen 4. Aan de toernooien van seizoen 4 hebben ruim 5.000 spelers meegedaan. In Waalwijk nemen er gemiddeld 120 spelers deel aan het toernooi.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series is een ideaal toernooi voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je pokercarrière!

Spelers kunnen deze avond gratis bij de hoofdingang van het Mandemakers Stadion parkeren en op de speellocatie worden warme snacks en drinken verkocht. Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.

Inschrijven of op zoek naar meer informatie? Bezoek de toernooipagina hier. De Poker Series zijn ook actief op Facebook. Op de hoogte blijven of jezelf aanwezig zetten? Klik dan hier

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.