Terugblik LXA Bouwplatform 2019

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Afgelopen vrijdag stond het LXA The Lawfirm Bouwplatform op het programma. Op de schitterende locatie van Bernardus Golf & Memories in Cromvoirt werden de aanwezigen getrakteerd op een interactief programma, waarbij men op verschillende vlakken werd getriggerd en vermaakt.

De dag begon op bij Bernardus met enkele sprekers. Graeme Rutjes (Projectleider Bernardus Golf & Memories) en Carel Henderson (LXA The Lawfirm) trapten het Bouwplatform af met de ontwikkeling van het Bernardus golfresort. Nadat men was bijgepraat over de bouw en het ontwerp van dit prachtige golfresort, werden de aanwezigen rond geleid over de accommodatie, waarna er aansluitend met een hapje en drankje werd afgesloten.

Tegen het einde van de middag werd er koers gezet richting het Mandemakers Stadion. Hier werd men in de vorm van een paneldiscussie bijgepraat over de huidige trends en ontwikkelingen binnen de bouw- en vastgoedsector. Onder leiding van host Arjan Rens (HRS Bedrijfsmakelaars) en panelleden Maarten de Gruyter (Boelens de Gruyter), Ronald Bakker (gemeente Waalwijk) en Robert Kurzak (OTTO Workforce) ontstond er een intrigerende discussie. Ieder kon op deze manier vanuit zijn eigen perspectief vernieuwende aspecten uit deze wereld benoemen.

Na de middag bij Bernardus en de paneldiscussie in het Mandemakers Stadion werden alle deelnemers uitgenodigd voor een diner van RKC’s vaste partner Cookaholics, waarna aansluitend plaats werd genomen op de tribune om de kraker in de Keuken Kampioen Divisie RKC Waalwijk – FC Den Bosch bij te wonen. In een spannend duel trok de thuisploeg met een 2-1 overwinning aan het langste eind. De dag werd afgesloten in de Rabo Businesslounge met live entertainment met niemand minder dan René Schuurmans. Een feestelijk einde van een interessante dag.

RKC kijkt dan ook met veel tevredenheid terug op het Bouwplatform en wil alle deelnemers, en in het bijzonder Brain Vissers (FC Den Bosch) en Peter Huijberts (LXA The Lawfirm), graag bedanken voor hun aanwezigheid!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.