Businessclubleden Uitgelicht – Marc Corman

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

In ‘Businessclubleden Uitgelicht’ gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer lichten we Marc Corman uit, teamleider bij Bakker & Bosch HR Diensten in Waalwijk.

Even voorstellen
Marc Corman is 30 jaar oud en is geboren en getogen in Waalwijk. Marc is opgegroeid met voetbal. Waar hij bij buurman WSC is begonnen, heeft RKC altijd een warm plekje in zijn hart gehad. Na WSC maakte Marc de overstap naar Willem II en hier heeft hij negen jaar gevoetbald. Frank van Mosselveld en Steef Nieuwendaal waren destijds zijn ploeggenoten. Helaas heeft hij het door blessures niet gered om op dit niveau verder door te breken. In het weekend is Marc nog vaak te vinden op het voetbalveld of in de zaal. “Mijn passie is voetbal in zijn totaliteit, maar ik houd ook van lekker eten en drinken. In juni komt daar nog een passie bij, want dan verwachten mijn vrouw Shelley en ik een tweeling. Daar kijk ik onwijs naar uit”, geeft Marc aan.

Bakker & Bosch Group
Bakker & Bosch is in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch en bestaat nu tien jaar. Bakker & Bosch is een full service HR-bureau die haar klanten ondersteunt in de zoektocht naar nieuw personeel. Bakker & Bosch maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group, waar Zorg-gericht en Vastgoed-talent ook deel van uitmaken. De nadruk wordt met name gelegd op de persoonlijkheid van de kandidaat. “Naast de harde criteria waar iemand aan moet voldoen, vinden wij het belangrijk dat diegene past binnen de organisatie, het team en de bedrijfscultuur”, legt Marc uit. Marc is drie jaar werkzaam bij Bakker & Bosch. Hij is begonnen als Recruiter en werkt momenteel als Teamleider Recruitment: “Leidinggeven is iets dat nieuw is voor mij. Ik vind het ontzettend leuk en uitdagend en wil hier graag succesvol in worden.”

Bakker & Bosch is de afgelopen drie jaar flink gegroeid. Het bedrijf bouwt duurzame relaties op met zowel klanten als kandidaten. Marc legt uit: “Je wordt een adviseur voor je klanten, je denkt mee om de juiste personen op de juiste plek te zetten en dat is erg mooi en dankbaar werk”. Het team van Bakker & Bosch bestaat uit verschillende specialisten. Naast uiteenlopende recruitment vraagstukken op het gebied van werving & selectie, uitzenden en detachering, ondersteunen ze bedrijven op HR-gebied. Hierbij valt te denken aan HR advisering, verzuim, coaching en integratie.

RKC Waalwijk
Bakker & Bosch opereert landelijk maar vindt de samenwerking met de lokale partners erg belangrijk. “Het grootste deel van onze klanten en kandidaten komt nog altijd uit Zuid-Nederland. We merken dat ons netwerk een steeds grotere rol speelt”, licht Marc toe. Het netwerk van RKC Waalwijk zit vol met lokale partijen, daarom was de keuze voor een interview met Bakker & Bosch snel gemaakt. “RKC is een gemoedelijke en warme club, dat spreekt me aan. Je maakt makkelijk contact met nieuwe mensen die er komen”, aldus Marc. Hij kent veel mensen binnen RKC en dat maakt het voor hem extra leuk om naar elke thuiswedstrijd te komen kijken. Marc vindt het geweldig zijn passie te kunnen combineren met zijn werk. Dit alles zorgt ervoor dat Marc RKC een warm hart toedraagt en hoopt dit nog vele jaren te kunnen doen. In de toekomst hoopt Bakker & Bosch steeds meer nieuwe businessclubleden te ontmoeten en hier mooie samenwerkingen uit te halen.

Algemene gegevens Bakker & Bosch HR Diensten
Vredesplein 28
5142 RA Waalwijk
Telefoon: 088-555 0909
E-mail: m.corman@bakkerenbosch.nl

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.