RKC Waalwijk verwelkomt kwartet aan nieuwe sponsoren


RKC Waalwijk heeft haar samenwerkingsverbanden in de regio uitgebreid met vier nieuwe partners. Zo worden de handen ineen geslagen met Bakker Pim, Sportcentrum Total Fit, GP-tickets en Raab Karcher.

RKC streeft er naar om te fungeren als centraal punt in de regio. Hierbij zijn lokale sponsorrelaties van essentieel belang. Met Bakker Pim kent RKC een sponsorrelatie dat een waar begrip is in de regio Waalwijk. De brood- en gebakleverancier bestaat al sinds 1990. Samen met Tamarah van der Pasch en moeder Imrah van Haren, zorgt Ben dat Bakker Pim nog altijd een zeer succesvolle onderneming  is in onze regio. 

Met Sportcentrum Total Fit kent RKC Waalwijk een partner dat zich ook naamvest in de sportbranche. Het in Vlijmen gevestigde sportcentrum onder het bewind van directeur/eigenaar Jan Maarten van Helvoort is een organisatie waarin kennis, kwaliteit en sociale aspecten de boventoon voeren. Aangezien deze kernwaarden ook bij ons RKC hoog in het vaandel staan kijken wij enorm uit naar de ontwikkelingen van ons samenwerkingsverband.

Daarnaast hebben ook GP-tickets en RKC Waalwijk elkaar gevonden als sponsorrelatie. Het bedrijf is dé specialist in F1 tickets en complete Formule 1 reizen. Deze ambitieuze onderneming stelt haar diensten beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke relaties. Wij zijn verheugd om samen met GP-tickets samen verder te mogen groeien.

RKC Waalwijk mag daarnaast ook Raab Karcher verwelkomen als nieuwe partner. Raab Karcher is een onderneming dat is gespecialiseerd in bouwmaterialenhandel. Zij vallen onder de vlag van Saint-Gobain. Net als RKC Waalwijk vinden ook zij een hoge betrokkenheid in de regio van groot belang. De organisatie onderstreept dit met vestigingen in Tilburg en Den Bosch. ‘’Wij zijn telkens op zoek zijn naar nieuwe (sportieve) activiteiten om in contact te blijven met onze lokale klant, vandaar de keuze om onder andere een sponsorovereenkomst met RKC aan te gaan. Enkele van onze relaties zitten in het verzorgingsgebied Tilburg, Waalwijk en Den Bosch. Door samen met relaties wedstrijden te bezoeken kunnen wij op sportieve informele manier hier invulling aan gaan geven’’, luidt de reactie van Raab Karcher.

RKC Waalwijk is enorm verheugd met de nieuwe sponsorovereenkomsten en heet Bakker Pim, Sportcentrum Fit, GP-tickets en Raab Karcher van harte welkom bij de club!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.