RKC-Internationals sluiten aan bij landelijke selecties


Een tweetal spelers van ons RKC is opgeroepen voor de nationale selectie van hun land. Ezra Walian (Indonesië Onder 23) en Saïd Bakari (Comoren) zijn de komende tijd op pad in het buitenland.

Ezra Walian
Ezra Walian is vorige week vertrokken naar Azië om een kwalificatietoernooi te spelen voor Indonesië Onder 23. In een poule van vier hopen Walian en zijn ploeggenoten zich te kwalificeren voor het Aziatisch Kampioenschap Onder 23 in 2020. Indonesië speelt drie wedstrijden voor de kwalificatie: tegen Thailand (22 maart), Vietnam (24 maart) en Brunei (26 maart).

Saïd Bakari
Tevens heeft ook Saïd Bakari een bericht mogen ontvangen uit de Comoren. Zaterdag 23 maart spelen de Comoren de laatste kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup in en tegen Kameroen. Kwalificatie is nog mogelijk, maar dan moet er gewonnen worden door Les Coelecantes. De eerdere ontmoeting eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Beide spelers missen daardoor het thuisduel tegen Helmond Sport. In de loop van volgende week sluiten beide spelers weer aan bij de eerste selectie van ons RKC. 

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.