RKC Waalwijk businessclub en NH Hotel Waalwijk organiseren netwerklunch


Op dinsdag 9 april aanstaande organiseert de RKC Waalwijk Businessclub in samenwerking met NH Hotel Waalwijk een netwerklunch. Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.

De lunch staat volledig in het teken van netwerken. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst kunt u namelijk onder het genot van een heerlijke lunch kennismaken en zaken doen met andere businessleden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een pitch te houden over uw business.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Laat het ons weten via onderstaande button. Deelname is gratis, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


JA, IK WIL ME GRAAG AANMELDEN >
NEE, IK ZAL NIET DEELNEMEN >


RKC Waalwijk hanteert sinds kort een nieuw beleid tijdens businessclub-activiteiten. Wanneer u verhinderd bent, dan kunt u bij deze activiteit tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij een zogeheten ‘no show’ wordt een compensatiebedrag van €25 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt dan ten gunste gesteld aan Stichting Samen RKC.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Regioteam Waalwijk


-

RKC Waalwijk

6 Juli 2019, 14:30
SV Capelle, Sprang-Capelle

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.