Kaartverkoop Jong PSV - RKC Waalwijk van start


Na de Brabantse derby vanavond in eigen huis tegen Helmond Sport staat volgende week vrijdag weer een Brabants onderonsje op het programma. De ploeg van Fred Grim reist dan af naar Eindhoven voor het treffen met Jong PSV. Supporters die geïnteresseerd zijn in het bezoeken van dit duel kunnen vanavond in de Fanshop al terecht voor hun kaarten.

Voor de prijs van slechts €5 heeft men een wedstrijdticket. Tel daar de korte reistijd en het feit dat dit duel op eigen vervoer is te bezoeken bij op en er staat een heel aantrekkelijke awayday! De Geelblauwen kunnen de steun uitstekend gebruiken in de strijd op een play-offticket. Vanaf vanavond kunnen supporters in de Fanshop dus al terecht voor wedstrijdkaarten van deze wedstrijd. Ook hierna zijn ze de gehele week, tot donderdag 28 maart 17.00 uur, verkrijgbaar in de Fanshop.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.