Kaartverkoopinformatie Jong AZ - RKC Waalwijk


Een week na het uitduel tegen Roda JC spelen de Geelblauwen weer een uitwedstrijd (12 april). Ditmaal ontvangt Jong AZ ons op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer. Voor dit duel geldt dat uitsupporters zowel via eigen vervoer als een georganiseerde busreis kunnen afreizen naar Noord-Holland.

Wat betreft het eigen vervoer zijn omwisselbiljetten voor deze wedstrijd vanaf nu verkrijgbaar in de Fanshop in het Mandemakers Stadion. Voor de prijs van slecht €5 heeft men een omwisselbiljet voor dit belangrijke uitduel. De kaartverkoop loopt tot donderdag 11 april 17.00 uur. Diegenen die een omwisselbiljet kopen krijgen later deze week bericht van supporterscoördinator Bernd de Louw of men deze bij het trainingscomplex van AZ of op een andere locatie kunnen omruilen voor een wedstrijdkaartje. Dit in verband met het aantal supporters wat richting Wijdewormer afreist.

Tevens organiseert SV RKC een georganiseerde busreis richting Wijdewormer. Voor meer informatie kunt u terecht op www.svrkc.nl.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.