RKC 2 lijdt nederlaag in Hengelo


RKC 2 heeft gisteravond tegen FC Twente 2 een flinke nederlaag geleden. Op het trainingscomplex van de Tukkers leden de Geelblauwen een 3-0 nederlaag. Voor rust scoorde Lukas Browning Lagerfeldt de 1-0, waar er na de rust nog doelpunten vielen van Ryan Trotman en Rashaan Fernandes.

RKC 2 begon met een mix van eerste selectiespelers en jonge aanwas aan het duel tegen de Tukkers. Ook bij FC Twente kregen meerdere spelers uit het eerste elftal speeltijd. In het begin van de wedstrijd moesten beide ploegen zoeken naar goed spel. Gedurende de eerste helft kreeg de thuisploeg meer overwicht, wat resulteerde in de goal van Browning Lagerfeldt. 

De ploeg van Sander Duits en en Serge van der Ban probeerde onder de druk uit te spelen en kreeg enkele mogelijkheden, maar wist dit niet uit te drukken in doelpunten. Waar ons RKC verzuimde in het scoren, vielen de goals wel aan de andere kant. In de tweede helft scoorden namelijk ook Trotman en Fernandes kort achter elkaar.

Met het verlies blijft RKC 2 in het rechterrijtje van de Beloftencompetitie. Volgende week maandag 15 april (18.30 uur) volgt een uiterst belangrijke wedstrijd. Jong Feyenoord komt dan op bezoek in het Mandemakers Stadion. Toegang is zoals altijd gratis!

Opstelling RKC 2: Heemskerk, Langras, Van Weert, Van der Harst, De Graauw, Baggerman, Min ('46 Cappan), Vermeulen ('46 Haddouchi), Bergkamp, Walian, Koenraat

Opstelling FC Twente 2: Brondeel, Ramos ('68 Taha), Browning, Felix, Van der Lely, Zerrouki, Fernandes ('76 Frimann), Laukart, Bapoh, Wieffer ('80 Staring), Trotman

Scoreverloop
'37   Browning Lagerfeldt     1-0
'55   Trotman                      2-0
'57   Fernandes                   3-0

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Willem II


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
26 Oktober 2019, 18:30
Koning Willem II Stadion, Tilburg

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.