Terugblik Netwerklunch


Afgelopen dinsdag 9 april vond de RKC Netwerklunch plaats! Bij onze partner NH Hotel Waalwijk kreeg men een compleet verzorgde lunch aangeboden en uiteraard de mogelijkheid om flink te netwerken. RKC kijkt dan ook positief terug op deze middag.

Een select gezelschap met deelnemers van diverse partners schoof deze middag aan in het vernieuwde restaurant Blake van NH Hotel Waalwijk voor een exclusieve netwerklunch,  die in het teken stond van flexitarisch eten.

Tussen de gangen door werd er druk gepitcht en genetwerkt, waarbij enkele mooie verbindingen tot stand kwamen. Na de lunch werden de deelnemers meegenomen voor een rondleiding door het hotel, waarbij we een letterlijk kijkje in de keuken kregen en daarnaast werden bijgepraat over de dagelijkse gang van zaken binnen het NH Hotel Waalwijk.

Al met al dus een geslaagde lunch!

De RKC Waalwijk Businessclub organiseert meer van dit soort evenementen voor haar partners. Interesse om eens te sluiten? Houd onze kanalen in de gaten of neem voor meer informatie contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Ajax

Eredivisie
19 Oktober 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.