Kaartverkoopinformatie NEC – RKC Waalwijk


Met de absolute slotfase van de competitie in zicht speelt ons RKC nog minimaal vier finales! Zoals bekend is de kaartverkoop voor het thuisduel tegen FC Dordrecht al reeds van start gegaan, maar dat geldt ook voor het uitduel tegen NEC op maandag 22 april (14.30 uur)! Supporters die op Tweede Paasdag het aanmoedigen van onze Geelblauwen in de Goffert verkiezen boven de woonboulevard kunnen vanaf nu terecht voor hun kaartje.

Voor deze wedstrijd kunnen supporters van ons RKC zowel via eigen vervoer als met een georganiseerde busreis van SV RKC afreizen naar Nijmegen. Omwisselbiljetten zijn verkrijgbaar in de Fanshop van het Mandemakers Stadion voor de prijs van €12,50. Het omwisselen van deze biljetten voor een wedstrijdticket kan op de wedstrijddag (22 april) tussen 12.30 uur en 13.00 uur op de parkeerplaats voor het Mandemakers Stadion. De verkoop van uitkaarten loopt tot vrijdag 19 april. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht kunt u dus ook nog steeds terecht voor een kaartje!

Naast eigen vervoer is er ook de mogelijkheid om met de georganiseerde busreis van SV RKC te gaan. Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht op www.svrkc.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Ajax

Eredivisie
19 Oktober 2019, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.