RKC verlengt tot 2021 met Mario Bilate

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Na de contractverlengingen van Daan Rienstra en Paul Quasten heeft vandaag Mario Bilate zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij RKC Waalwijk. De spits maakte vorige zomer de overstap naar de Geelblauwen en tekent tot medio 2021 bij in Waalwijk.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is uiteraard verheugd met de verlengde verbintenis: ‘’Met Mario weten we wederom een belangrijke schakel voor de selectie te behouden. Ondanks zijn blessure dit seizoen heeft hij laten zien dat hij enorm belangrijk is in het systeem dat we graag willen spelen. Mario is zowel op het veld als daarbuiten een echte leider en in die rol belangrijk voor het elftal. Met hem en Sylla Sow hebben we voor komend seizoen twee spitsen in huis die allebei sterk in de duels zijn, garant staan voor doelpunten en veel arbeid leveren.’’

Mario Bilate genoot zijn opleiding bij Sparta Rotterdam en Xerxes DZB, waarna hij voor de Spartanen op 7 augustus 2011 zijn profdebuut maakte. Na drie jaar op Het Kasteel te hebben gevoetbald, maakte hij de mooie overstap naar het Schotse Dundee United. Hij keerde vervolgens terug naar Nederland en tekende bij FC Den Bosch. Van Noord-Brabant verkaste hij later naar Drenthe en ging spelen voor de latere promovendus FC Emmen. In de zomer van 2018 verbond hij zich aan de Geelblauwen waar hij in veertien wedstrijden tot zeven doelpunten en drie assists kwam.    

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.