PLAY-OFFS!

Volgende wedstrijd


AZ


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
31 Januari 2020, 20:00
AFAS Stadion, Alkmaar

 

Ons RKC is er vanavond in geslaagd zich officieel en definitief te kwalificeren voor de Keuken Kampioen Play-Offs! Tegen FC Eindhoven werd met 3-1 gewonnen, waardoor RKC zich als laatste club heeft gekwalificeerd voor de Keuken Kampioen Play-Offs!

Door de uitslagen op de andere velden is bekend geworden dat de Geelblauwen het op vrijdag 10 en dinsdag 14 mei (beide 18.30 uur) in de eerste ronde op zullen nemen tegen NEC Nijmegen. Ons RKC zal de eerste wedstrijd in de Goffert spelen, waarna het tweede duel in het eigen Mandemakers Stadion volgt.

We begrijpen dat veel supporters aanwezig willen zijn bij één of zelfs allebei de wedstrijden. De start van de kaartverkoop, prijzen en eventuele voorwaarden worden, na de gesprekken met gemeentes en de tegenstander, z.s.m. bekend gemaakt via de officiële kanalen. Wat vast staat is dat u, zoals altijd, terecht kunt op mijn.rkcwaalwijk.nl en de Fanshop in het Mandemakers Stadion voor kaarten.

LET OP! Het is van belang dat seizoenkaarthouders hun kaarten niet weg doen. U kunt hiermee namelijk kaarten voor de Play-Offs aanschaffen en tevens blijft uw horecafunctie geldig. Bovendien blijft bij verlenging voor het volgende seizoen deze kaart actief als seizoenkaart. Supporters behouden bij verlenging dus deze kaart en ontvangen geen nieuwe. Informatie over seizoenkaartverleningen wordt binnenkort gecommuniceerd. Houd dus ook daarvoor onze kanalen in de gaten!     

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


AZ


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
31 Januari 2020, 20:00
AFAS Stadion, Alkmaar

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.