Terugblik RKC Waalwijk – FC Eindhoven


Ons RKC Waalwijk heeft zich in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven weten te verzekeren van de Play-Offs! Paul Quasten en tweemaal Emil Hansson waren genoeg voor een 3-1 zege. Ook onze partners zagen de Geelblauwen zich kwalificeren tegen NEC Nijmegen.

Zo was AGO Totaaltechniek aanwezig als gast van de RABO Huiskamer. Voorafgaand aan de wedstrijd genoten zij van een diner dat was bereid door Cookaholics. Nadat de ploeg van Fred Grim de drie punten had binnengesleept brachten tevens Stijn Spierings en doelpuntenmaker Emil Hansson een bezoekje aan de Huiskamer, waarna zij een gesigneerd wedstrijdshirt overhandigden.

Tevens was Stayro Schoonmaak deze wedstrijd Sponsor van de Wedstrijdbal. Na ieder doelpunt werden zij omgeroepen door de stadionspeaker en kregen zij na afloop van de wedstrijd uit handen van Dylan Seys een gesigneerde wedstrijdbal.

Diezelfde Hansson werd direct na de wedstrijd uitgeroepen tot Man of the Match! De aanvaller kreeg hiervoor een schitterend boeket aangeboden door Fleuresse en bovendien een massagebon van Studio MK!

Heeft u interesse in het bewonen van de RABO Huiskamer of andere sponsormogelijkheden tijdens de Keuken Kampioen Play-Offs? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

ADO Den Haag

Eredivisie
25 Augustus 2019, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.