Kaartverkoopinformatie uitwedstrijd NEC Nijmegen - RKC Waalwijk


Ons RKC speelt deze week een tweeluik tegen NEC Nijmegen in de eerste ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs! Zowel de kaartverkoop voor het uitduel (vrijdag 10 mei) als het thuisduel (dinsdag 14 mei) is reeds gestart! Aanwezig zijn in De Goffert in Nijmegen aankomende vrijdag? Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop!

De gehele verkoop van uitkaarten verloopt via SV RKC. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Kosten voor leden zijn €20, terwijl niet-leden €25 betalen voor de busrit en een wedstrijdkaartje.

Opgeven
Opgeven voor het uitduel in Nijmegen kan op verschillende manieren. De blokhut achter vak EE is maandag-, dinsdag- en woensdagavond geopend tussen 19.00 en 20.30 uur. Mensen kunnen zich hier opgeven en/of betalen (zowel contant als pin). Inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is. Je kan jezelf ook opgeven via de social mediakanalen van SV RKC of door een berichtje te sturen naar 06-14136592.

LET OP: De kaartverkoop voor NEC-uit loopt tot woensdagavond 8 mei 20.30 uur! Hierna is er geen mogelijkheid meer om kaarten voor het uitvak in Nijmegen te kopen.

Drukte
Vanwege de vele aanmeldingen worden supporters geattendeerd op de verwachte drukte rondom het Mandemakers Stadion aankomende vrijdag. Het supporterscafé is geopend vanaf 15.30 uur, waarna de bussen om 16.30 uur richting Nijmegen vertrekken. Zorg dus dat je op tijd bent!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

ADO Den Haag

Eredivisie
25 Augustus 2019, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.