Bestel je kaartje voor RKC-NEC en ben bij het beslissende duel!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Ons RKC heeft vanavond in Nijmegen met 2-0 verloren. Ondanks de score kon ons RKC prima kansen weerleggen en biedt dat nog voldoende mogelijkheden in de returnwedstrijd in Waalwijk. Aanstaande dinsdag 14 mei (18.30 uur) ontvangen we NEC in het eigen Mandemakers Stadion en zal de beslissing vallen wie zich halve finalist mag noemen. Aanwezig zijn bij dit beslissende duel? Lees dan hieronder de kaartverkoopinformatie!

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders van RKC Waalwijk betalen slechts € 5,- voor hun kaartje. Aanschaffen van de tickets gaat snel & eenvoudig online. Voeg een kaartje toe aan je winkelmandje en deze zal automatisch veranderen in een € 5,- ticket. Het is hierbij van belang dat je inlogt met het account waar je seizoenkaart aan gekoppeld is, je hoeft geen nieuw account aan te maken. Je relatienummer is namelijk je account. Kaartjes bijkopen kan uiteraard ook, daarvoor geldt het reguliere tarief van € 10,- per stuk. Er geldt voor dit duel een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1.

KLIK HIER VOOR JE KAARTJE >

LET OP: de actie van € 5,- is niet geldig op de wedstrijddag!

Tevens is het van belang je seizoenkaart te bewaren. Enerzijds blijft het horecasaldo geldig, anderzijds is het, na verlengen, ook je seizoenkaart voor 2019-2020. Je ontvangt dan dus geen nieuwe pas. Meer informatie over de seizoenkaart verkoop volgt binnenkort.

Reguliere kaartverkoop

Een regulier wedstrijdticket voor het thuisduel tegen N.E.C. Nijmegen kost € 10,- per stuk. Dit prijstarief geldt voor de vakken HH/GG/FF/ES/EE/KC. Voor de wedstrijd geldt een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Tickets zijn eenvoudig & snel aan te schaffen op onze website.

KLIK HIER VOOR JE KAARTJE >

LET OP: print je e-ticket altijd uit, onze scanners kunnen niet vanaf telefoon scannen.

Fanshop
Tickets voor het thuisduel zijn ook verkrijgbaar in de Fanshop. De Fanshop is op maandag 13 mei (dus niet op zaterdag en zondag) geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag (14 mei) is de Fanshop geopend vanaf 10.00 uur tot aanvang van de wedstrijd.

Stadionkassa
Op dinsdag 14 mei, de wedstrijddag, is de stadionkassa geopend vanaf 17.30 uur. Kaarten aan de kassa kosten op vertoon van uw (seizoen)clubkaart € 10,- per stuk.

Vragen?
Kom je er toch niet uit? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@rkcwaalwijk. Dat kan snel & eenvoudig door op onderstaande button te klikken.

STEL HIER JE VRAAG > 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.