Bezoek de laatste training voor RKC-Excelsior!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Morgenochtend werkt ons RKC de laatste training af in voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen SBV Excelsior van aankomende zondag. Tussen 10.30 uur en 12.00 uur traint de selectie van Fred Grim in het Mandemakers Stadion. 

Dit is de ideale kans om de ploeg nog één keer te steunen voorafgaand aan de belangrijke thuiswedstrijd op zondag vrijdag 19 mei (14.30 uur)! Het hoofdveld is zoals altijd te bereiken via het hoekpunt tussen vakken DD en EE. 

Koop tevens je kaartje!
Het bezoeken van de training is tevens een goede gelegenheid om jezelf te verzekeren van een wedstrijdkaartje voor zondag! De Fanshop is speciaal geopend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Alle (seizoen)clubkaarthouders hebben recht op maximaal drie kaarten. Seizoenkaarthouders van RKC Waalwijk betalen ook voor deze ronde slechts € 5,- voor hun kaartje. Kaartjes bijkopen kan uiteraard ook, daarvoor geldt het reguliere tarief van € 10,- per stuk. Er geldt een restrictie van 3 op 1.

LET OP: De kortingsactie van €5 is niet geldig op de wedstrijddag. Zaterdag is dus de laatste kans om hier gebruik van te maken!

Niet in het bezit van een (seizoen)clubkaart, maar wel woonachtig in De Langstraat en fan van RKC? Dat komt goed uit! Op vertoon van uw legitimatie kunt u zaterdag en op de wedstrijddag ook maximaal drie kaartjes kopen voor €10,- per stuk.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.