Raad RKC-Excelsior juist en maak kans op een voetbalreis naar Wembley!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Onze reispartner Sparenti heeft voor de supporters van ons RKC weer een hele mooie winactie! Raad in de RKC Waalwijk App de eindstand juist van RKC – Excelsior van vanmiddag en maak kans op een meerdaagse reis naar het Community Shield op Wembley tussen Manchester City en Liverpool.

Het Community Shield kan worden gezien als de Johan Cruijff Schaal van Engeland. Deze wedstrijd wordt gespeeld tussen de kampioen en de bekerwinnaar. Aangezien Manchester City landskampioen is geworden en de FA Cup heeft gewonnen, treedt het aan tegen nummer twee Liverpool. Traditiegetrouw wordt deze wedstrijd één week voor de aanvang van het nieuwe Premier League-seizoen gespeeld. Dit betekent dat het duel in het weekend van 3 en 4 augustus 2019 plaats zal vinden (definitieve datum wordt later bekend).

Kans maken op kaarten (incl. reis) voor dit gave duel? Log met je account in, in de RKC Waalwijk App en vul de eindstand van RKC-Excelsior in bij Raad de Score. Je kan op twee manieren bij Raad de Score komen: op de homepagina van de app vind je een button, net als in het menu onder het kopje ‘Fan Experience’. Vul de juiste eindstand in en wie weet zit jij in augustus in Wembley!

Voor meer informatie over onze partner Sparenti en hun aanbod in voetbalreizen, kunt u terecht op www.sparenti.nl.  

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.