PSV’er Lennerd Daneels wordt RKC’er

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Ons RKC Waalwijk heeft zich weten te versterken voor komend seizoen. Na de komst van Dean van der Sluys verwelkomen de Geelblauwen bij de start van het nieuwe seizoen ook de 21-jarige Lennerd Daneels. De Waalwijkers bereikten vlak voor de start van de Keuken Kampioen Play-Offs een akkoord met de Belgische aanvaller. Lennerd Daneels komt over van PSV en tekent een contract tot medio 2021. 

Algemeen directeur Frank van Mosselveld licht toe: ‘’Met Lennerd hebben we een talentvolle linksbuiten binnengehaald. Met zijn snelheid, techniek en individuele actie past hij goed bij onze manier van spelen. In het Mandemakers Stadion krijgt hij de komende seizoenen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en samen met de club door te groeien.’’

Voor Daneels is het zijn eerste transfer als profvoetballer. De Belg begon in zijn geboorteland bij de jeugdopleiding van Beerschot AC, waarna hij in 2011 de overstap maakte naar PSV. Daar doorliep hij meerdere jeugdelftallen, totdat hij in 2017 definitief de stap maakte richting Jong PSV. Op 25 augustus 2017 maakte hij zijn profdebuut in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Helmond Sport. In twee seizoenen bij Jong PSV speelde hij 40 officiële wedstrijden waarin hij tot vijf doelpunten en één assist kwam.

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.