Open Dag RKC dit jaar in ander jasje


De Open Dag van ons RKC zal dit jaar iets anders ingevuld worden dan dat men gewend is. Waar er normaal gesproken in de voorbereiding een Open Dag wordt georganiseerd, wordt nu de eerste thuiswedstrijd van het Eredivisieseizoen tegen AZ op zondag 11 augustus aangegrepen.

De reden voor deze verplaatsing is dat er momenteel in en rondom het Mandemakers Stadion veel verbouwd wordt om volgend seizoen zo goed mogelijk voor de dag te komen. Zoals al bekend is worden momenteel het hoofdveld en de nabij gelegen trainingsvelden onder handen genomen. 

Rondom de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, zondag 11 augustus (14.30 uur) tegen AZ, zullen er voorafgaand en na dit duel activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud! Hierover houden wij u uiteraard op de hoogte.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.