RKC werkt eerste trainingen af bij SV Capelle


Ons RKC begint aanstaande maandag 24 juni om 10.30 uur aan het seizoen 2019/2020. De selectie van Fred Grim komt dan terug van een welverdiende vakantie en bindt de kicksen weer onder in voorbereiding op het Eredivisieseizoen.

De eerste twee trainingsweken worden echter op een andere plek afgewerkt dan het trainingscomplex bij het Mandemakers Stadion. Er wordt momenteel nog volop gewerkt aan de trainingsvelden en het hoofdveld, waardoor de eerste selectie uitwijkt naar de velden van SV Capelle. In de derde trainingsweek verblijven de Geelblauwen in het Gelderse Garderen voor een trainingskamp, waarna in de week van 15 juli de eerste trainingen op de vernieuwde trainingsvelden worden afgewerkt. 

Via deze weg wil RKC SV Capelle dan ook bedanken voor het beschikbaar stellen van hun velden. Supporters zijn de komende weken uiteraard van harte welkom aan de Juffrouwsteeg 3, 5161 AW te Sprang-Capelle. 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.