Verkoopinformatie SDC Putten – RKC Waalwijk & NAC Breda – RKC Waalwijk


Zaterdag begint ons RKC aan de oefencampagne van het seizoen 2019-2020. In de komende periode gaat de ploeg van Fred Grim zich meten met verschillende tegenstanders waarbij de wedstrijden te bezoeken zijn.

SDC Putten – RKC Waalwijk
Vanaf maandag 8 juli belegt ons RKC een trainingskamp in het Gelderse Garderen. Aansluitend daarop wordt er op dinsdag 9 juli (18.30 uur) een oefenduel gespeeld tegen SDC Putten. De toegang voor deze wedstrijd aan de Roosendaalseweg 111 in Putten is gratis te bezoeken.

NAC Breda – RKC Waalwijk
Dinsdag 23 juli reist RKC af naar de Emmastraat 84 in St. Willebrord voor het treffen met NAC Breda. Dit duel, wat om 19.00 uur start, is ook uiteraard vrij te bezoeken. Volwassenen betalen €10 aan de kassa, jeugd t/m 17 en 65+-ers €5. Kinderen tot drie jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn ook online verkrijgbaar, klik dan hier.

RKC Waalwijk – KV Mechelen
Tevens spelen de Geelblauwen een oefenwedstrijd tegen het Belgische KV Mechelen. Zoals eerder is gecommuniceerd wordt deze wedstrijd achter gesloten deuren afgewerkt.

Voor alle informatie over de voorbereiding en speellocaties, klik hier.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.