RKC blijft ongeslagen in de voorbereiding


In Garderen werd op het terrein van de Veluwse Boys de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen gespeeld. De kampioen van het tweede niveau en tevens bekerwinnaar werd met 3-1 verslagen.

De weersomstandigheden waren niet ideaal. Het kwam met bakken uit de lucht vallen. De Geeblauwen waren in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam uit een hoekschop op voorsprong. Uit de kluts werd de bal binnengewerkt door een verdediger van KV Mechelen. De ploeg uit België liet zich weinig voor het doel van Vaessen zien. Dit resulteerde in een 1-0 ruststand.

In de tweede helft was het opgehouden met regenen en bleef RKC aanvallend spelen. Tien minuten na rust kwamen Spierings en Sow op het scoreformulier. De 3-0 was een mooi voorbeeld van een teamdoelpunt. Spierings gaf een geniale steekbal op Daneels, die Sow wist te vinden. Laatstgenoemde schoot feilloos binnen. Mechelen deed in de slotminuten nog iets terug via Bosiers. Hierdoor wint RKC ook de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.