Losse ticketprijzen RKC Waalwijk Seizoen 2019/2020


Twee weken voorafgaand aan het begin van het nieuwe Eredivisieseizoen wordt de blik al op de eerste duels gericht. Er staat de ploeg van Fred Grim dan ook mooie affiches te wachten in een vol Mandemakers Stadion! Vanaf komend seizoen wordt het echter voordeliger om online uw kaarten te bestellen.

Zoals je gewend bent kan je je tickets zowel online als bij de Fanshop en stadionkassa’s kopen. Op wedstrijddagen zijn de stadionkassa’s voortaan vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. De Fanshop is drie uur voor het begin van de wedstrijd geopend voor merchandise & vragen.

Vanaf komend seizoen geldt er echter een goedkoper tarief wanneer je je kaarten via www.mijn.rkcwaalwijk.nl of de officiële RKC Waalwijk App koopt. Per gekocht ticket ben je €2,50 voordeliger uit, dan wanneer je deze bij het stadion zou aanschaffen.

De ticketinformatie over de eerste wedstrijden van het seizoen volgt komende dagen! Hou dus onze kanalen goed in de gaten.

Ticketprijzen RKC Waalwijk 2019/2020 (ONLINE)

GG €22,50
FF-HH €20
EE-ES-KC €17,50


Ticketprijzen RKC Waalwijk 2019/2020 (STADIONKASSA)

GG €25
FF-HH €22,50
EE-ES-KC €20


LET OP:
Bij de topwedstrijden in het Mandemakers Stadion tegen Ajax, PSV, Feyenoord en Willem II wordt € 5,- extra gerekend per kaartje.
 

KLIK HIER VOOR ALLE INFO OVER LOSSE KAARTVERKOOP

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

PSV

Eredivisie
1 September 2019, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.