PROGRAMMA: Open Dag RKC Waalwijk 2019

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

VVV-Venlo

Eredivisie
25 Januari 2020, 19:45
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Morgen is het dan eindelijk zover: de Eredivisie keert terug in Waalwijk! Rondom de wedstrijd organiseert RKC ook haar Open Dag, hieronder lees je waar je wanneer moet zijn!

11.30 uur: Start Open Dag
De place to be tijdens de Open Dag is het parkeerterrein van vv Baardwijk! Het terrein achter vak EE is volledig ingericht met meerdere kraampjes met eten en drinken, de verkoop van de nieuwe merchandiselijn, muziek en een speelparadijs voor de jongere supporters! Vanaf 11.30 uur tot de aftrap van RKC - AZ om 14.30 uur is de Open Dag hier in volle gang.

11.30 uur: Fanshop
Op dezelfde tijd dat de Open Dag start, opent ook de Fanshop haar deuren. Hier kan je terecht voor het ophalen van je seizoenkaart, het laten checken van je barcode en je vragen in het algemeen. Bovendien kan je je hier verzekeren voor je ticket voor de awayday FC Twente - RKC Waalwijk volgend weekend.

13.00 uur: Stadionkassa
Anderhalf uur voor de aftrap van RKC - AZ kan men terecht bij de stadionkassa's bij het hoekpunt van vak ES voor kaartjes voor dit duel. Op vertoon van je seizoenkaart/clubkaart/legitimatie kan je vanaf € 20 een kaartje kopen. Ook online zijn er nog kaarten verkrijgbaar!

Tevens opent het Mandemakers Stadion haar poorten om 13.00 uur. Vanaf dan kan je alvast je nieuwe/vertrouwde plekje opzoeken, een blik werpen op de gloednieuwe natuurgrasmat en de warming-up volgen!

14.30 uur: RKC Waalwijk - AZ
Om 14.30 uur trappen ons RKC en AZ af voor hun duel in de tweede speelronde van de Eredivisie. 

16.15: Einde wedstrijd
Omstreeks 16.15 uur zal scheidsrechter Lindhout fluiten voor het einde van de wedstrijd. De activiteiten bij vv Baardwijk zullen ook na de wedstrijd nog even doorgaan, dus blijf zeker even plakken! Bovendien is na de wedstrijd hét moment om een handtekening te scoren. 

17.30-18.00 uur: Handtekeningsessie
Op een Open Dag mag een handtekeningsessie met de 1e selectie natuurlijk niet ontbreken. Na de wedstrijd tegen AZ bezoekt de voltallige spelersgroep het terrein van vv Baardwijk om iedereen te voorzien van een handtekening of selfie. Altijd al op de foto gewild met aanvoerder Daan Rienstra of de handtekening van Stijn Spierings op je bal? Mis dit dan zeker niet!

Graag zien we jullie morgen vanaf 11.30 rondom het Mandemakers Stadion om samen een geweldige voetbalzondag te beleven!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

VVV-Venlo

Eredivisie
25 Januari 2020, 19:45
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.