Wedstrijdinformatie RKC Waalwijk - ADO Den Haag

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Morgenmiddag (12.15 uur) trapt ons RKC af voor het thuisduel tegen ADO Den Haag! De ploeg van Fred Grim gaat vol voor de drie punten en er staat een warme zondag te wachten. Ga jij dit weekend naar het Mandemakers Stadion? Lees dan onderstaande informatie!

Kaartverkoop
Ook op de wedstrijddag is het mogelijk om kaartjes voor dit duel te kopen. Dit kan zowel online en aan de stadionkassa's. De kassa's openen om 10.45 uur. Om dezelfde tijd opent het Mandemakers Stadion haar poorten en kan je je plekje opzoeken!

Let op: Voor dit duel geldt een ClubCardverplichting. Je kan dus alleen op vertoon van je seizoen- of clubkaart tickets aanschaffen. De restrictie voor seizoenkaarten is 3-op-1, voor ClubCards geldt 2-op-1. 

Fanshop
Voor de wedstrijd een shirtje of RKC-cap scoren? Dan ben je vanaf 9.15 uur van harte welkom in de Fanshop naast het Sportcafé! Hier kun je ook terecht voor al je vragen rondom seizoenkaarten.

Warmte
Net als vandaag wordt er zondag flinke hitte verwacht. Het is dus belangrijk om genoeg te drinken. Let hierbij ook op diegene die naast je zit, kinderen en ouderen! In het stadion zijn extra tappunten geïnstalleerd, zodat je sneller met je drankje weer de tribune op kunt. 

Tip: Vergeet je zonnebril niet! 

Speel als stadion-DJ!
Vanaf nu is het mogelijk om als stadion-DJ te fungeren! Laat in de reacties van dit bericht op social media je favoriete nummer achter en wie weet wordt deze tijdens de warming-up gedraaid! 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.