Businessclubleden Uitgelicht – Roy Pennings

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij één van onze vele nieuwe partners, namelijk Roy Pennings, oprichter – eigenaar van PIT Premium Fitness - Kaatsheuvel. Bij PIT Premium Fitness kom je in een sportief klimaat terecht waar dagelijks gewerkt wordt an het worden van de beste versie van jezelf, zowel mentaal als fysiek.

Even voorstellen
Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht; Roy Pennings, 23 jaar. Al lange tijd heeft Roy affiniteit met fitness. Gedurende zijn Bachelor studie Ondernemerschap & Retailmanagement is hij begonnen met PIT Premium Fitness. De start was direct voortvarend en het bedrijf groeide snel. Hierdoor heeft Roy ervoor gekozen zijn Bachelor te laten voor wat het is en verder te gaan met de ontwikkeling van PIT. Roy is gecertificeerd personal trainer en medisch fitness trainer.

In zijn vrije tijd houdt hij ervan om de gezelligheid op te zoeken bij een feestje, een lekker hapje te eten en een paar drankjes te nuttigen, maar boven al ook zelf sporten natuurlijk.

PIT Premium Fitness – Kaatsheuvel
Wanneer je bij PIT komt sporten nemen zij alles uit handen. Je komt binnen met je doelstellingen en gaat naar buiten met een volledig plan om dit te bereiken. Zo geeft Roy aan; ‘We willen niet de standaard fitness studio zijn. Wij zorgen ervoor dat we alle invalshoeken optimaal benutten, voor een gegarandeerd resultaat, zonder onzin’. Zowel bedrijven als particuliere sporters kunnen terecht bij PIT Premium Fitness. Ondernemers weten de weg naar PIT Fitness regelmatig te vinden en zij weten de trajecten ideaal af te stemmen rondom het drukke leven van een ondernemer. Ook helpen zij bedrijven om de duurzame inzetbaarheid van personeel aanzienlijk te verbeteren. De belangrijkste waarden bij PIT zijn Prestatie, Plezier en Privacy. PIT heeft de beschikking tot een zeer rustige ruimte om in het ideale klimaat te werken aan het realiseren van je doelstellingen.

RKC Waalwijk
Roy heeft altijd een passie voor voetbal gehad. Zo zegt hij; ‘Ik heb zelf ook altijd gevoetbald maar door een lang lopende blessure helaas moeten stoppen. Mede hierdoor ben ik met fitness in aanraking gekomen en daardoor is de bal gaan rollen’.

Vroeger is Roy vaak bij RKC geweest. Hij geeft aan dat er altijd een gemoedelijke en gezellige sfeer hangt. Deze kenmerken gepaard met een stukje zakelijk netwerken heeft hem over de streep getrokken zich dit jaar aan te sluiten bij RKC. In de toekomst hoopt Roy ondernemers te ontmoeten die samen met hem aan de slag willen om fit te worden / blijven.

Algemene  gegevens  
PIT  Premium  Fitness  – Kaatsheuvel
Anton Pieckplein 5A 5171 CV Kaatseuvel
https://www.pitfitness.nl
Email: Info@pitfitness.nl
Tel: 06 40 17 95 71

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.