Jong RKC wint ook van Jong Fortuna Sittard

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Na de goede overwinning van vorige week op Jong VVV (3-1) stond er maandag weer een Limburgse tegenstander op het programma voor Jong RKC. In Sittard was Jong Fortuna Sittard de ploeg die de ongeslagen Geelblauwen een halt toe moesten roepen. Dit gebeurde niet en de ploeg van Sander Duits keerde met een klinkende 0-4 overwinning huiswaarts en blijft daardoor nog steeds de koploper.   

De wedstrijd was veertien minuten onderweg toen Nikki Baggerman de score opende. Een aantal minuten voor de rust was het Nando Nöstlinger die de score verdubbelde en Jong RKC een ruime marge bezorgde om mee te gaan rusten. Na de rust was het langer wachten op doelpunten. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd zorgde Dylan Seys en Kevin Vermeulen er nog voor dat de scoren nog opliep naar een eindstand van 0-4.

De volgende wedstrijd van Jong RKC is op maandag 16 september om 18.30 uur. De Geelblauwen spelen dan thuis tegen Jong Excelsior.

Opstelling Jong RKC Waalwijk: Victor Timmers, Luuk Wouters (54' Jarno Abbel) , Stijn van der Put, Sebbe Augustijns, Dean van der Sluys, Nikki Baggerman, Nando Nöstlinger, Kevin Vermeulen, Dylan Seys (74' Bram van de Wiel), Sel Bastmeijer en Adam Sesay (70' David Panka)                                                  

Scoreverloop
14' 0-1 Nikki Baggerman
39' 0-2 Nando Nöstlinger
74' 0-3 Dylan Seys
84' 0-4 Kevin Vermeulen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.