RKC opent officiële Gameroom

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Het zal sommigen al zijn opgevallen, maar sinds kort is er in het Mandemakers Stadion een nieuwe ruimte te bewonderen! Rechts naast de hoofdingang zit sinds enige tijd de nieuwe Gameroom van RKC Waalwijk gehuisvest. De Gameroom is in samenwerking met onze partners Mandemakers Keukens, Prins Petfoods, Amacom en Expert Van de Griendt gerealiseerd en biedt meer dan alleen een game-ervaring!

Wanneer je de Gameroom binnenloopt staan er vijf beeldschermen te wachten met ieder een eigen PlayStation 4. Op vier van deze schermen is er de mogelijkheid om op een comfortabele manier verschillende spellen te spelen, zoals het populaire voetbalspel FIFA. Het vijfde beeldscherm staat in connectie met een heuse RedBull PlaySeat voor een unieke ervaring tijdens het racespel F1.

Met de promotie naar de Eredivisie is RKC ook verplicht een officiële e-Sporter aan te stellen die de club gaat vertegenwoordigen in de e-Divisie. De Gameroom zal de thuisbasis gaan vormen van onze e-Sporter.

Buiten de mogelijkheid tot ontspanning is deze ruimte ook uitstekend te gebruiken als vergaderruimte. Daag tussen de vergaderingen door uw collega’s en relaties uit voor een potje FIFA! Wanneer u een event wilt organiseren of uw relaties een unieke ervaring wil bieden, is dit zeker mogelijk. Bovendien is de Gameroom te huren in combinatie met een bezoek aan een thuiswedstrijd van ons RKC.

RKC Waalwijk wil graag Mandemakers Keukens, Prins Petfoods, Amacom en Expert Van de Griendt bedanken voor hun samenwerking in de realisatie van deze Gameroom!

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van deze Gameroom? Stuur dan uw mail naar businessclub@rkcwaalwijk.nl.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.