De businessclub heeft het eerste fluitsignaal gegeven!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Afgelopen dinsdagavond 17 september stond het eerste businessclub evenement van het seizoen op het programma: de jaarlijks Kick-Off. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met de huidige en nieuwe partners van RKC en de nieuwe spelers & stafleden. Daarnaast is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verder professionaliseren van de faciliteiten van het complex. Kortom, genoeg ingrediënten voor een waardevolle en gezellige businessavond.

De avond begon met een woord van welkom door algemeen directeur Frank van Mosselveld, waarna het aan accountmanager Steef Nieuwendaal was om de nieuwe spelers en stafleden aan de businessclubleden voor te stellen.

Daarna was het tijd om de gasten te verdelen in groepen en meer te vertellen over de verbouwingen die hebben plaats gevonden. Vijf gerenoveerde locaties en vijf partijen die de businessclubleden bijpraten over de verbouwingen en het resultaat. Cookaholics was terug te vinden in het supporterscafé welke op de schop is gegaan, Lensvelt mocht op de tribune over de nieuwe businessstoelen spreken, WIN-RS sprak in hun eigen praktijk, Constrvct Artist Management nam de mensen mee in de Gameroom en tot slot vertelde Aannemersbedrijf van Wijlen op het nieuwe trainingscomplex met trots over de nieuwe velden. Een interactieve stadiontour, waarbij men tussendoor kon netwerken en op locatie kon genieten van hapjes van Cookaholics. Nadat de vijf rondes afgelopen waren, werd er geproost op het nieuwe seizoen in de RABO Lounge.

Via deze weg wil RKC Waalwijk, ook namens het businessclubbestuur en hoofdsponsor Willy Naessens, de partners bedanken voor hun aanwezigheid en graag uitnodigen voor het eerstvolgende businessclub evenement, de netwerksessie bij schoenfabriek H. Greve op 29 oktober aanstaande.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.