Businessclubleden Uitgelicht – Rowan Feenstra

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen in het mooie pand van Hofax. Inmiddels een begrip in de markt en regio als het gaat om print- en documentoplossingen. Hier wordt gesproken met Rowan Feenstra. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële afdeling van Hofax en hét aanspreekpunt voor al uw printgerelateerde vraagstukken.

Even voorstellen
Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht: Rowan Feenstra, 26 jaar. Vijf jaar terug heeft hij succesvol de opleiding Commerciële Economie afgerond aan de Avans Hogeschool. Rowan komt uit Oosterhout en werkt sinds kort bij Hofax. Wel is hij al langere tijd actief in de printbranche. Rowan is verantwoordelijk voor de commerciële afdeling van Hofax. In zijn vrije tijd zoekt hij regelmatig de gezelligheid op onder het genot van een hapje en een drankje. Verder heeft hij passie voor voetbal. Hij speelt voetbal, kijkt voetbal en support voetbal.

Hofax
Hofax uit Waalwijk bestaat al ruim 30 jaar en is een toonaangevende leverancier van printers, multifunctionals en software-oplossingen. Hofax ontzorgt bedrijven op het gebied van documentoplossingen, in de breedste zin van het woord. Zo zegt Rowan: ‘’Wij specialiseren ons op het leveren van een printer/multifunctional met daarbij all-in service, onder het mom van een onderhoudsovereenkomst. Hiermee wordt de klant volledig ontzorgd; van het (automatisch) toesturen van toners tot onderhoud/reparatie.”  Hofax is bekend in regio Waalwijk en omstreken en heeft de doelstelling om de beste serviceverlener van Brabant te worden. Dit met marktconforme prijzen. Hofax heeft de beschikking over de twee grootste merken van de markt namelijk; Ricoh en Konica Minolta, welke samen 50% van de markt bezitten. Naast het leveren van apparatuur is er momenteel ook een duidelijke verschuiving gaande in de markt naar het ‘digitale werken’. Ook hierin kan Hofax verschillende oplossingen bieden aan haar klanten. Denk hierbij aan doorzoekbare documenten, digitale workflows en het automatisch inboeken en goedkeuren van inkoopfacturen. Een multifunctional bij een klant is een onmisbaar apparaat als gaat om de gehele productie en archivering bij een klant. ‘’Iedereen kan een machine leveren, maar het gaat uiteindelijk om de service als er een storing zich voordoet bij de klant.’’

RKC Waalwijk
De passie voor voetbal binnen Hofax heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf zich jaren geleden heeft aangesloten bij de Businessclub van RKC Waalwijk. Dit jaar is de overstap gemaakt van de RABO Businessroom naar de RABO Lounge. Zo zegt Rowan: ‘’Wij willen graag onder de bedrijven en ondernemers komen welke hier aangesloten zitten.’’ Rowan zal zelf bij zo veel mogelijk wedstrijden aanwezig zijn en zo het gezicht gaat vormen van Hofax binnen de Businessclub. Hij hoopt met de hij bedrijven in gesprek te geraken om te kijken hoe de situatie geregeld is met betrekking tot de print- en documentstructuren, om zo zijn visie daarop los te laten. Daarbij heeft Hofax voor ieder lid van de Business Club, waar zij mee in contact komen, een leuke actie op touw gezet. Om hier meer over te weten te komen kunt u contact opnemen op onderstaande contactgegevens.

Algemene gegevens Hofax
Professor Asserweg 22
5144 NC Waalwijk
0416-279871
https://www.hofax.nl
Email : info@hofax.nl/rowan.feenstra@hofax.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.