Businessclubleden Uitgelicht - Michiel van Gog

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij Personato, die zich per 3 februari heeft versterkt met Michiel van Gog als algemeen directeur. Een zeer bekend en oud-lid van de Personato-familie.

Even voorstellen
Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht: Michiel van Gog, algemeen directeur van Personato, begint naar 3 jaar afwezigheid zijn eerste dag met de zin: ''Dit voelt als thuiskomen in het vak waar ik thuis hoor, het recruitment vak.'' Na 13 jaar geleden te zijn gestart als recruitment consultant heeft hij de passie voor het vak nog steeds in zich. Vanaf moment één heeft van Gog alleen maar groei gezien zowel bij zichzelf als professional dan wel bij Personato als bedrijf. Het bedrijf is gegroeid van 7 tot 50 medewerkers en Van Gog heeft zichzelf opgewerkt van consultant tot directeur marketing en sales. Na 10 jaar Personato zag Van Gog een andere uitdaging wel zitten, waarbij hij commercieel directeur en partner werd bij Institute of Ideas. Echter bleek de liefde voor het vak recruitment nog steeds door zijn aderen te stromen, waardoor de rol van algemeen directeur op het juiste moment voorbij kwam.

Over Personato
Sinds 2002 helpt Personato bedrijven in Zuidoost-Nederland met al hun recruitmentvraagstukken. Of het nu gaat om uitbreiding van het personeelsbestand, verbetering van het werkgeversimago of het optimaliseren van het gehele recruitmentproces. Personato heeft er een uitgesproken mening over en een unieke kijk op het vak recruitment.

Met een frisse groep ‘vakidioten’ is Personato elke dag bezig om de kandidaten te voorzien van hun wensen en behoeften en zijn ze een splinternieuw recruitment platform aan het ontwikkelen. Mede door het gebruik van neuromarketing-trainingen voor consultants gaat Van Gog enerzijds weer terug naar de basis, maar zet het ook grote stappen voor Personato. Zo zegt hij ‘Personato loopt weer voorop met innovatie ideeën en straalt het DNA van het bedrijf weer naar buiten uit’. Nieuwsgierigheid, ondernemerschap en trots is waar Personato voor staat.

RKC Waalwijk
Als echte voetballiefhebbers is Personato al jarenlang actief in de voetbalwereld. Zo is Personato actief bij verschillende voetbalclubs, van shirtsponsor tot businesspartner, noem het en Personato is het geweest. Personato is al meerdere seizoenensponsor van RKC Waalwijk en zit dan ook met veel plezier op de tribune. Ook doormiddel van het partnership met RKC Waalwijk probeert Personato de juiste talenten te vinden door recruitment, waarde toe te voegen in de profilering, het proces en natuurlijk het vinden van die éné professional. Het bruist van de energie bij Personato, en Van Gog voelt zich weer helemaal op zijn plek.

Kortom, ‘Terug van weggeweest’.

Algemene informatie
Keizersveld 91
5803 AP, Venray
Tel: 0478-630930
Website:personato.nl
E-mail algemeen: info@personato.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.