Partners

Kids Club RKC Waalwijk is trots op haar amusementspartners. Gedurende één seizoen stellen de amusementsparnters hun diensten, producten of locatie beschikbaar voor een geweldige Kids Club activiteit. Samen met RKC Waalwijk mascotte RiKCy beleven de Kids Club leden de spannendste avonturen.

De Leest

Theater De Leest biedt meer dan alleen theater: symposia, congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen, besloten voorstellingen of recepties krijgen door de uitstraling en de ambiance van De Leest een extra dimensie. Met name in de theaterzaal zijn de mogelijkheden om een bijeenkomst met licht, beeld en geluid te verlevendigen ongeëvenaard. Wie met zijn presentatie of evenement een overweldigende indruk wil achterlaten, zit goed in Theater De Leest!

In het seizoen 2014/2015 worden de leden van de Kids Club uitgenodigd voor een bezoek aan Theater De Leest. Samen met RiKCy en enkele spelers van RKC Waalwijk wordt er een bezoek gebracht aan een nog nader te bepalen film. Lijkt het jou leuk om ook een onvergetelijke middag te beleven in Theater De Leest, houd dan je mailbox in de gaten! Voor meer informatie over Theater De Leest in Waalwijk klik je op het logo.

De Financiën

Gelegen in een bosrijke omgeving biedt de Financiën een prima locatie om zomaar te vertoeven of om diverse feesten te laten verzorgen. De Financiën ligt op slechts 5 minuten van De Efteling, Tilburg en de Loonse en Drunense Duinen. Naast het organiseren van feesten of genieten van een kop koffie of heerlijke pannenkoek op het terras, kun je er ook terecht voor een middagje midgetgolf, een bezoekje aan de speeltuin en/of een tochtje op de fietstrein.

Kids Club RKC Waalwijk gaat in het seizoen 2014/2015 op bezoek bij de Financiën. Samen met RiKCy heb jij de mogelijkheid om te gaan midgetgolfen. Na afloop van de activiteit word je ook nog verwend met een heerlijke verassing na afloop. Houd je mailbox dus in de gaten en zorg dat jij kunt deelnemen aan deze leuke activiteit! Voor meer informatie over de Financiën in Loon op Zand klik je op het logo.

Big Bazar Mandjes

Maakt van ieder feest en kadootje iets bijzonders! Al sinds 1994! Naast sigaren, shag en sigaretten, heeft Big Bazar Mandjes ook een groot assortiment waterpijpen met bijbehorende tabak en kool. Cadeaus is waar zij zich in onderscheiden: van home decoration tot leeftijdsgebonden geintjes en leuke kaarten. Ballonnen maken het feest helemaal compleet, losse toeven gevuld met helium, ballonbogen en pilaren. Decoratie op locatie, bruiloft of kraamfeest, een opening van een nieuw bedrijf of een jubileum; alles is mogelijk. De winkel beschikt over een ruim assortiment aan ballonnen in alle soorten, kleuren en maten. Ook het oplaten van ballonnen kan worden verzorgd.

Diverse activiteiten die Kids Club RKC Waalwijk in het aankomend seizoen voor hun leden organiseert, worden door Big Bazar Mandjes met gele en blauwe ballonnen aangekleed. Op vertoon van de waardebon die je van RiKCy dit seizoen ontvangt, krijg je 10% korting op een folie ballon! Voor meer informatie over Big Bazar Mandjes klik je op het logo.

Fitness- en Saunacentrum Below

Below is in Waalwijk al ruim 10 jaar dé plek voor (cardio)fitness, spinning, groepslessen, bedrijfsfitness en ontspanning. Comfort en gezelligheid dragen bij aan de perfecte mix van mogelijkheden voor inspanning onder professionele begeleiding en ontspanning in een prettige, ongedwongen sfeer. Extra accent is gelegd op een stijlvolle inrichting, een vriendelijke en persoonlijke benadering en een scherp oog voor hygiëne. Kids Club RKC Waalwijk gaat in het seizoen 2014/2015 op bezoek bij Below. Hier gaan we samen met RiKCy een middag fitnessen. Deze activiteit is voor de leden van 10 t/m 14 jaar van Kids Club RKC Waalwijk en ook de ouders zijn van harte welkom bij deze activiteit. Voor meer informatie over Fitness- en Saunacentrum Below klik je op het logo.

Soccerhome Vlijmen

In de soccerhal liggen 2 kunstgras voetbalvelden (indoor soccercourts) die slidingvriendelijk zijn en door de FIFA goedgekeurd voor professioneel gebruik. Samen met jouw voetbalteam, of voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje kun je terecht bij Soccerhome in Vlijmen. Rondom de speelvelden staat een één meter hoge boarding waar je tijdens het voetballen tegenaan kunt schieten. Dit is handig voor korte en snelle acties langs de tegenstander. Aankomend seizoen worden RiKCy en de leden van Kids Club RKC Waalwijk uitgenodigd om hun kunsten te vertonen in de indoor soccerhal. Voor meer informatie over Soccerhome Vlijmen klik je op het logo.

Zwembad Olympia

Zwembad Olympia heeft alles wat nodig is om heerlijk te kunnen zwemmen. Leef je uit in één van de drie zwembaden die zijn uitgerust met een duikplank, onderwaterstroming en waterglijbaan. De allerkleinsten kunnen genieten in een apart peuterbad. Zwembad Olympia is dé ideale locatie voor kinderfeestjes. Op mooie dagen geniet je van het weer op het terras en de ligweide aan de buitenzijde van het zwembad. Zwembad Olympia staat altijd garant voor spetterend waterplezier! Samen met mascotte RiKCy gaan de leden van dé leukste Kids Club van Nederland een bezoek brengen aan het Waalwijkse zwembad. Voor meer informatie over Zwembad Olympia klik je op het logo.

Monkey Town Waalwijk

In de jungle van Monkey Town Waalwijk zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes aanwezig. Naast de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens kun je ook genieten van een lekkere versnapering op zijn tijd. Je kunt je helemaal uitleven in de grootste jungle van Waalwijk. Ook voor kinderfeestje en andere bedrijfsevenementen kun je terecht bij Monkey Town Waalwijk.

In het seizoen 2014/2015 zal mascotte RiKCy samen met de leden van dé leukste Kids Club een bezoek brengen aan het indoor speelparadijs voor een speelmiddag in de jungle van Monkey Town Waalwijk. Voor meer informatie over Monkey Town Waalwijk klik je op het logo.

Appassionata

Appassionata is al jaren een bekend gezicht voor Kids Club RKC Waalwijk. Bij iedere 'eigen georganiseerde' activiteit zijn de gastdames van Appassionata present om de aanwezige Kids Club-leden te voorzien van snoepgoed en fris. Ook zijn er voor de ouders voldoende versnaperingen aanwezig. De meeste producten zijn voor een bedrag van €1,- te koop. Voor meer informatie kunt u terecht bij onderstaand vragen formulier.

Boerengolf Hedel

Boerengolf is nog steeds een van de snelst groeiende buitensporten van Nederland. Als variant op het reguliere golf kunt u bij Boerengolf Hedel op de baan het spel Boerengolf komen spelen. Daarnaast kunt u bij Boerengolf Hedel nog tal van andere oudhollandse spelen boeken. Mede dankzij Boerengolf Hedel wordt het Kidsclub Magazine mogelijk gemaakt.

Contactformulier

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.