Stijn Spierings maakt transfer naar Levski Sofia

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

VVV-Venlo

Eredivisie
25 Januari 2020, 19:45
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Middenvelder Stijn Spierings zet zijn voetbalcarrière per direct voort in Bulgarije. RKC Waalwijk en Levski Sofia zijn tot een akkoord gekomen, evenals de middenvelder zelf. Stijn Spierings is eerder deze dag medisch gekeurd bij zijn nieuwe werkgever.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ''We betreuren het vertrek van Stijn uiteraard ten zeerste. Hij is in zijn tijd in Waalwijk meerdere malen erg belangrijk geweest voor RKC, met zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles uiteraard als absoluut hoogtepunt. We willen Stijn enorm bedanken voor zijn inzet en passie, en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.’’

Stijn Spierings mocht zich sinds 7 januari 2019 RKC’er noemen toen hij overkwam van Sparta Rotterdam. Sindsdien speelde de geboren Alkmaarder 41 officiële wedstrijden, waarin hij tot 14 doelpunten en 11 assists wist te komen. Zijn goal tijdens de promotiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles (4-5) is de boeken in gegaan als één van de belangrijkste doelpunten in de clubgeschiedenis. Het contract van Stijn bij RKC Waalwijk zou 30 juni 2020 aflopen.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

VVV-Venlo

Eredivisie
25 Januari 2020, 19:45
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Tussenstand

Hier vind je welke versterkingen de RKC’ers willen voor het nieuwe seizoen!

Topscorers

Sylla Sow 4 goals
Clint Leemans 4 goals
Melle Meulensteen 3 goals

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.