Kids Club

Kids Club - Kids - RKC Waalwijk

De jongste supporters van RKC Waalwijk (0 t/m 14 jaar) zijn verenigd in Kids Club RKC Waalwijk. Deze fanschare komt gedurende het voetbalseizoen voor verschillende activiteiten bijeen. Bij deze activiteiten worden spelers van RKC Waalwijk betrokken, wat iedere activiteit tot een echte happening maakt. Daarnaast worden o.a. de line-up en ballenjongens-meiden tijdens thuiswedstrijden van RKC Waalwijk uit deze groep supporters gevormd.

Leuke activiteiten
Voor aankomend seizoen is er voor de Kids Club-leden weer een leuk programma samengesteld met onder andere ‘Scoor die Goal’ en ‘Save’, een activiteit waarbij je samen met de keepers en spitsen gaat trainen. Ook worden leuke activiteiten georganiseerd buiten het voetbalveld. Zo gaan de leden van de Kids Club in het huidige seizoen op bezoek bij Theater De Leest in Waalwijk voor een filmmiddag, brengen we een bezoek aan De Financiën in Loon op Zand waar we een potje midgetgolf gaan spelen en gaan we indoor voetballen bij 't Soccerhome te Vlijmen.

In december wordt er altijd een Pepernotenfeest georganiseerd waarbij niet alleen Sinterklaas en Zwarte Piet aanwezig zijn, maar ook een aantal spelers. Om in het voorjaar even af te koelen, zal er gezwommen worden bij zwembad Olympia en gaan we een maand later op bezoek bij de indoorspeeltuin 't Ganzenest welke is gevestigd te Kaatsheuvel.
Aan het einde van het seizoen kun je deelnemen aan de Kids Club RKC Waalwijk Cup, die traditioneel plaats vindt in het Mandemakers Stadion.

RiKCy
Mascotte RiKCy probeert bij iedere activiteit aanwezig te zijn en is er ook bij tijdens thuiswedstrijden van RKC Waalwijk. Als lid maak je kans om gevraagd te worden om aan de hand van spelers het veld mee op te lopen. En vanaf je twaalfde maak je kans als ballenjongen of -meid een wedstrijd bij te wonen.

Al met al veel leuke activiteiten om gezellig met vriendjes en vriendinnetjes aan deel te nemen. Wil jij in het seizoen 2017/2018 ook deelnemen aan leuke activiteiten met RiKCy, word dan snel lid!

Lid worden van de Kids Club

' .

 

Weet je je IBAN nog niet? Voer dan je rekeningnummer in op www.iban-converteren.nl