Mascotte RiKCy

Mascotte RiKCy - Kids - RKC Waalwijk

Hallo RKC Waalwijk-fan!

Ik ben RiKCy, de mascotte van RKC Waalwijk. Je hebt me vast wel eens zien lopen op het veld tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal. Ik kijk altijd goed of ik jou zie zitten op de tribunes van het Mandemakers Stadion. En omdat ik al een jaartje of twaalf meeloop, ken ik heel veel mensen! Soms wordt mijn arm gewoon moe van het zwaaien!

Als er activiteiten zijn van Kids Club RKC Waalwijk, ben ik ook vaak van de partij. Samen met jou heb ik dan een leuke dag! Dan ga ik soms ook op de foto met leden van de Kids Club; heel leuk vind ik dat. Ik voel me dan net een bekende Nederlander! Net als echte bekende Nederlanders sta ik trouwens ook op shirtjes, shawltjes en posters! Ik heb zelfs mijn eigen handtekeningenkaart.

Wie lid is van de Kids Club, wordt uitgenodigd voor de activiteiten die ik organiseer. De leden van de Kids Club worden via RiKCy’s Babbeltje uitgenodigd voor de activiteiten. In mijn babbeltje vertel ik wat er staat te gebeuren en hoe jij kunt deelnemen aan een activiteit.

Heb je vragen voor mij? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Tot ziens bij ons RKC Waalwijk!

Lid worden van de Kids Club

' .

 

Weet je je IBAN nog niet? Voer dan je rekeningnummer in op www.iban-converteren.nl

 

 

Afbeeldingen

Volgende wedstrijd


FC Eindhoven


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
14 December 2018, 20:00
Jan Louwers Stadion, Eindhoven

 

Tussenstand

Hier vind je welke versterkingen de RKC’ers willen voor het nieuwe seizoen!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.