Social media

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

RKC Waalwijk actief op sociale platformen

Een belangrijk aspect in het communicatiebeleid van RKC Waalwijk is het optimaal benutten van de sociale mediaplatformen. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat wordt getracht om een diversiteit aan doelgroepen te bereiken. Middels de sociale media biedt RKC Waalwijk interessante, nuttige en unieke content aan.

Op dit moment is RKC Waalwijk actief op Twitter, Facebook, YouTube, Instagram en TikTok.

Twitter
Op de pagina @RKCWAALWIJK lees je het laatste nieuws over het eerste elftal en de spelers individueel, maar ook over leuke acties of de kaartverkoop van wedstrijden. Daarnaast houden we je live op de hoogte van de uitwedstrijden van de club.

www.twitter.com/rkcwaalwijk

Facebook
RKC Waalwijk is ook te vinden op Facebook. Door op de button met de duim en de tekst 'Vind ik leuk'of 'Like' te klikken, blijf je op ieder moment van de dag op de hoogte van het laatste nieuws van de club. Ook vind je als volger van de officiële Facebook-pagina van RKC Waalwijk exclusieve content.

- www.facebook.com/rkcwaalwijkofficial

YouTube
Het officiële YouTube-kanaal van ons RKC. Hier vind je na elke speelronde de samenvatting van de gespeelde wedstrijden van de Geelblauwen. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle ins & outs van onze club via exclusief beeldmateriaal.

Instagram
Middels het officiële Instragram-account wil RKC Waalwijk haar supporters een uniek kijkje achter de schermen geven. Door het volgen van RKC Waalwijk op Instagram blijf je op de hoogte van alle ins & outs van de club via exclusief beeldmateriaal.

https://instagram.com/rkcwaalwijkofficial/

TikTok

RKC Waalwijk is ook te vinden op het plaftorm TikTok. Het nieuwe platform geniet van een enorme populariteit onder jongeren en blijft elke dag groeien. Dit platform is te downloaden in de Google Play Store of in de App Store. Daarbij is RKC Waalwijk te vinden @rkcwaalwijk

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.