Social media

Twitter en Facebook: RKC Waalwijk actief op sociale platformen

Een belangrijk aspect in het communicatiebeleid van RKC Waalwijk is het optimaal benutten van de sociale mediaplatformen. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat wordt getracht om een diversiteit aan doelgroepen te bereiken. Middels de sociale media biedt RKC Waalwijk interessante, nuttige en unieke content aan.

Op dit moment is RKC Waalwijk met haar medewerkers actief op Twitter, Facebook en Instagram.

Twitter
RKC Waalwijk heeft een tweetal Twitter-accounts waarop zij communiceert met haar achterban: @RKCWAALWIJK en @RKC_wedstrijden. Op de pagina @RKCWAALWIJK leest u het laatste nieuws over het eerste elftal en de spelers individueel, maar ook over leuke acties of de kaartverkoop van wedstrijden. De pagina @RKC_wedstrijden is puur bestemd voor LIVE-verslag van de uitwedstrijden van de club. Medewerkers van de club bieden op hun individuele accounts een uniek kijkje achter de schermen. Wat doen zij zoal, wat niet de website van de club haalt? U leest het veelal op deze accounts:

www.twitter.com/rkcwaalwijk
- www.twitter.com/rkc_wedstrijden

Facebook
RKC Waalwijk is ook te vinden op Facebook. Door op de button met de duim en de tekst 'Vind ik leuk'of 'Like' te klikken, blijft u op ieder moment van de dag op de hoogte van het laatste nieuws van de club. Ook vindt u als volger van de officiële Facebook-pagina van RKC Waalwijk exclusieve content.

- www.facebook.com/rkcwaalwijkofficial

Instagram
Middels het officiële Instragram-account wil RKC Waalwijk haar supporters een uniek kijkje achter de schermen geven. Door het volgen van RKC Waalwijk op Instagram blijf je op de hoogte van alle ins & outs van de club via exclusief beeldmateriaal.

https://instagram.com/rkcwaalwijkofficial/

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

NAC Breda

25 September 2018, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Verleng en win!

Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt. Stuur jouw unieke verhaal op & verleng je seizoenkaart!