Kaartverkoopinformatie Keuken Kampioen Play-Offs RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

Ons RKC heeft zich weten te plaatsen voor de Keuken Kampioen Play-Offs! De Geelblauwen zullen zich gaan opmaken voor een dubbele confrontatie met N.E.C. Nijmegen.  Alles over de kaartverkoop lees je hier!

N.E.C. Nijmegen - RKC Waalwijk (vrijdag 10 mei; 18.30 uur)

RKC Waalwijk - N.E.C. Nijmegen (dinsdag 14 mei; 18.30 uur)

Kaartverkoopinformatie - thuisduel (start 4 mei 13.00 uur)

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders van RKC Waalwijk betalen slechts € 5,- voor hun kaartje. Aanschaffen van de tickets gaan snel & eenvoudig online. Klik bij de keuze voor het vak bovenin op 'bestel jouw eigen stoel'. Voeg een kaartje toe aan je winkelmandje en deze zal automatisch veranderen in een € 5,- ticket. Het is hierbij van belang dat je inlogt met het account waar je seizoenkaart aan gekoppeld is. Kaartjes bijkopen kan uiteraard ook, daarvoor geldt het reguliere tarief van € 10,- per stuk. Er geldt voor dit duel een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Seizoenkaarthouders hebben tot dinsdag 7 mei 20.00 uur de tijd om hun eigen plaats terug te kopen. Je kaart terugkopen kan niet via de app.

KOOP HIER JE KAARTJE >

LET OP: de actie van € 5,- is niet geldig op de wedstrijddag!

Tevens is het van belang je seizoenkaart te bewaren. Enerzijds blijft het horecasaldo geldig, anderzijds is het, na verlengen, ook je seizoenkaart voor 2019-2020. Je ontvangt dan dus geen nieuwe pas. Meer informatie over de seizoenkaart verkoop volgt binnenkort.

Reguliere kaartverkoop

Een regulier wedstrijdticket voor het thuisduel tegen N.E.C. Nijmegen kost € 10,- per stuk. Dit prijstarief geldt voor de vakken HH/GG/FF/ES/EE/KC. Voor de wedstrijd geldt een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Tickets zijn eenvoudig & snel aan te schaffen op onze website.

KOOP HIER JE KAARTJE >

LET OP: print je e-ticket altijd uit, onze scanners kunnen niet vanaf telefoon scannen.

Fanshop (extra koopavonden)

Tickets voor het thuisduel zijn ook verkrijgbaar in de Fanshop. De Fanshop is op werkdagen (dus niet op zaterdag en zondag) geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn extra koopavonden ingepland. Deze vinden plaats op dinsdag 7 mei en donderdag 9 mei. De Fanshop is dan geopend tot 20.00 uur. Op de wedstrijddag is de Fanshop geopend vanaf 10.00 uur tot aanvang van de wedstrijd.

Stadionkassa

Op dinsdag 14 mei 2019, de wedstrijddag, is de stadionkassa geopend vanaf 17.30 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 10,- per stuk.

Kaartverkoopinformatie - uitduel

Voor de wedstrijd in Nijmegen geldt een verplichte buscombi. Deze awayday wordt georganiseerd door de SVRKC. Bij de supportersvereniging kan je jezelf opgeven voor de busreis naar Nijmegen. Houd hun kanalen in de gaten voor de actuele informatie. 

Facebook SVRKC >

Website SVRKC >

E-mail SVRKC >

Vragen?

Kom je er toch niet uit? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@rkcwaalwijk. Dat kan snel & eenvoudig door op onderstaande button te klikken.

Stel hier je vraag >

Tot snel in het Mandemakers Stadion!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

Unieke feestlocatie

Iets te vieren? Het Mandemakers Stadion biedt voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.