Supportersvereniging Wij Vormen Tezamen

Seizoen 2014/2015, een seizoen dat menig RKC-supporter snel wil vergeten. Sportief ging het niet goed en ook op de tribunes liep het fanatisme en de binding met de club terug. Een aantal fanatieke supporters wilde dit niet zomaar laten gebeuren. Ze voelden nog wel een grote behoefte onder de supporters. Behoefte aan gave activiteiten, behoefte aan gezamenlijke bezoeken van uitwedstrijden en behoefte aan meer beleving rondom thuiswedstrijden. Kortom: een behoefte aan het ouderwetse RKC-gevoel. De koppen werden bij elkaar gestoken en het idee was begonnen: een nieuwe supportersvereniging leek de enige oplossing.

De geboorte van Supportersvereniging Wij Vormen Tezamen was een feit! Opgezet door supporters, maar vooral voor supporters en dat alles in nauwe samenwerking met de club. Onze doelstellingen zijn even simpel als doeltreffend:

>De supporter staat centraal. Ieder lid moet bij ons activiteiten vinden die hem   aanspreken

>Meer beleving rondom thuis- en uitwedstrijden van RKC Waalwijk

>Bezoeken naar uitwedstrijden aanbieden voor aantrekkelijke prijzen

>Gave, verbindende activiteiten organiseren voor onze leden

>Onafhankelijk zijn, maar nauw samenwerken met de club om de binding tussen club en supporters weer terug te krijgen

Dit alles in ons streven naar: één RKC! Met een bestuur bestaande uit Tjalf Mier, Hans Krebbekx, Hans Hilberdink en Bas Brok hebben we een bestuur samengesteld met achtergronden in verschillende supportersverenigingen en vooral: netwerken binnen een groot deel van de supportersgroepen. Op deze manier hopen wij zo goed mogelijk aan te kunnen voelen wat onze supporters willen en zo hier ook op in te kunnen spelen. Want zoals we al zeiden: Supportersvereniging Wij Vormen Tezamen is opgezet door supporters, maar vooral voor supporters!

Op 1 augustus 2015 presenteerden we ons op de Open Dag van RKC Waalwijk. Niet met een formele stand, maar op de manier waarop wij ons willen presenteren: gewoon met informele statafels waar supporters op hun gemak een drankje konden komen doen en een praatje konden komen maken. Het bleek een groot succes en we werden enthousiast ontvangen door de achterban! In de eerste 2 maanden geloofden al bijna 100 mensen in onze visie en besloten om lid te worden van onze vereniging.

Geloof jij ook in ons idee en onze visie? Word dan lid via onze website:

www.wijvormentezamen.nl

Hier kun je uiteraard ook ons laatste nieuws vinden. Dit nieuws kun je ook volgen via onze Facebook (www.facebook.com/svwvt) en onze Twiter (@SVWVT)

Volgende wedstrijd


FC Eindhoven


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
14 December 2018, 20:00
Jan Louwers Stadion, Eindhoven

 

SEIZOENCLUBCARD

2017 - 2018

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.