Pers

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

RKC Waalwijk streeft er naar om een goede en professionele samenwerking te onderhouden met de media. Om de communicatie en samenwerking zo prettig mogelijk te laten verlopen, heeft RKC Waalwijk haar mediabeleid opgesteld.

Interviewverzoeken
Interviewverzoeken voor spelers, trainers, directie- en bestuursleden dienen bij de afdeling Media en Communicatie te worden ingediend. RKC Waalwijk behoudt zich het recht voor om teksten voor publicatie in te zien en, indien nodig, te redigeren. Geschreven teksten dienen tenminste één werkdag voor de deadline aangeleverd te worden bij RKC Waalwijk. Interviewverzoeken kunnen worden ingediend bij de Coördinator Media.

WEDSTRIJDEN

Parkeren
Fotografen en journalisten van RKC Waalwijk krijgen een parkeerkaart voor P2. Op deze parkeerplaats wordt een speciale ruimte vrij gehouden voor de pers. 

Toegang tot het Mandemakers Stadion
Voor het bijwonen van een wedstrijd in het Mandemakers Stadion dient er contact opgenomen te worden via media@rkcwaalwijk.nl. Voor een accreditatie dient men in het bezit te zijn van een geldige NSP-kaart. RKC Waalwijk ontvangt haar media vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd in de persruimte. Deze bevindt zich bij de ingang van Cookaholics, naast de hoofdingang van het stadion.

Fotografen
RKC Waalwijk biedt fotografen de gelegenheid om te werken in de fotografenruimte. Deze bevindt zich bij de ingang van Cookaholics, naast de hoofdingang van het stadion. Tijdens de wedstrijd hebben fotografen de gelegenheid om zich te begeven naast de doelen aan de zijde van de hoofdtribune. Fotografen dienen te beschikken over een NSP-kaart of over een door RKC Waalwijk verschafte dienstkaart. RKC Waalwijk verstrekt de fotografen een hesje. Dit hesje dient gedragen te worden gedurende de wedstrijd en kan na de wedstrijd ingeleverd worden in de persruimte.

Perstribune
De perstribune van RKC Waalwijk bevindt zich op de hoofdtribune. Bij de perstribune is een Wi-Fi verbinding aanwezig, welke vrije toegang tot het internet geeft.

Radio & TV Non-rightholders
Met betrekking tot de Eredivisie zijn exclusief afspraken gemaakt met FOX Sports over de TV-registratie van wedstrijden. Dit betekent dat er tijdens de wedstrijd geen andere cameraploegen op het veld of elders op het sportpark worden toegestaan. Regionale omroepen hebben na afloop van de wedstrijd met hun camera toegang tot de mixed-zone en de persruimte. Zij dienen er echter wel rekening mee te houden dat er gewacht moet worden totdat de rightholders klaar zijn met hun werk.

Mixed zone
De mixed zone is na de wedstrijd voor de media beschikbaar om spelers en staf vragen over de wedstrijd te stellen. In de mixed zone is altijd een persvoorlichter aanwezig waarbij de aanvragen ingediend kunnen worden. De rightholder FOX Sports heeft een voorrangspositie. Vervolgens komen de overige media aan bod, waarbij geldt dat dagbladen met een deadline weer voorrang hebben op weekbladen en media zonder directe deadline.

TV interviews dienen afgenomen te worden voor de backdrops – de borden met alle sponsoruitingen.

Persruimte

De persruimte is te bereiken via de ingang Cookaholics, rechts naast de hoofdingang. Voorafgaand, in de rust en na afloop van de wedstrijd zorgt RKC Waalwijk voor koude en warme dranken in de persruimte.

Contactformulier

Afbeeldingen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Unieke feestlocatie

Iets te vieren? Het Mandemakers Stadion biedt voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer!

Gezellig netwerken

Wilt u zaken doen in een gezellige en sportieve omgeving? Word dan lid van één van onze Businessclubs!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.