Lid worden

Zaken doen in een sportieve en gezellige omgeving, het werkt!

RKC Waalwijk is sinds jaar en dag een gemoedelijke, bourgondische en professionele betaald voetbalorganisatie met een regionale uitstraling en een publieksvriendelijk stadion dat als multifunctioneel meetingpoint fungeert voor zowel publiek als partners, jong en oud. Een organisatie die al jaren een prominente positie inneemt in het Nederlandse voetballandschap en hier ook niet meer uit weg te denken is!

RKC Waalwijk heeft u, als partner, een hoop te bieden. RKC Waalwijk is immers veel meer dan voetbal. Het Mandemakers Stadion is niet alleen de thuisbasis van ons eerste eftal, waar u wekelijks met uw relaties kunt genieten van voetbal, maar tevens ook hét zakelijke platform van de Langstraat, waar u bij moet horen om te kunnen groeien!

Heeft u - na het lezen van de mogelijkheden bij RKC Waalwijk – interesse in een vrijblijvend gesprek met een van onze accountmanagers om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in! Wij zullen spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Lid worden van het RKC Netwerk

Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot:

Gezellig netwerken

Wilt u zaken doen in een gezellige en sportieve omgeving? Word dan lid van één van onze Businessclubs!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.