Boarding

Boarding - Sponsoring - Business - RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

LED Boarding
LED-boarding is één van de meest innovatieve en de commercieel meest interessante vorm van boarding. Deze vorm van boarding staat opgesteld op de volledige tv-zijde van doel tot doel (circa 220 meter) en biedt u exposure van hoge kwaliteit.

Hiermee speelt RKC Waalwijk in op de groeiende vraag naar kwalitatieve exposure van sponsoren, adverteerders, relaties en partners voor televisieregistratie. Met het plaatsen van uw uiting(en) op de digitale LED-boarding gaat u voor landelijk bereik en met het verlevendigen van uw uiting kunt u uw bedrijf nog beter onder de aandacht brengen. Een unieke kans om uw bedrijf in de picture te zetten!

Draaitijden
Digitale LED-boarding posities worden per minuut verkocht. In blokken van 15 seconden zal uw uiting zichtbaar zijn. Hoe meer minuten u koopt, hoe vaker uw uiting op de boarding verschijnt. Het maximaal aantal adverteerders op de volledige ring bedraagt twee. Dus ongeacht waar de bal zich bevindt, uw uiting komt in beeld.

Statische Boarding
Bij deze boarding met regionale en/of landelijke exposure kiest u uw eigen doelgroep in het Mandemakers Stadion of langs de trainingsvelden met daarbij gegarandeerde zichtbaarheid. Met posities langs het veld, op de eerste ring en in de luifel van het Mandemakers Stadion kunt u voor uw bedrijf de beste wijze van exposure selecteren!

Lid worden van het RKC Netwerk

Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot:

Gezellig netwerken

Wilt u zaken doen in een gezellige en sportieve omgeving? Word dan lid van één van onze Businessclubs!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.