Buscombinatie

Wij organiseren ieder seizoen zoveel mogelijk busreizen naar uitwedstrijden. Op deze manier willen we iedereen de mogelijkheid geven om ons RKC Waalwijk ook tijdens alle uitwedstrijden aan te moedigen. De prijzen voor deze busreizen zijn gereduceerd voor leden, die krijgen namelijk tot 50% korting!

Buspasssepartout
Het is mogelijk om, wanneer je lid bent van de SV RKC, aan het begin van het voetbalseizoen een buspassepartout te kopen voor de busreizen naar de competitiewedstrijden van RKC Waalwijk. Met dit pasje heb je gedurende het hele seizoen toegang tot de bussen naar alle uitwedstrijden (je betaalt dan alleen nog je toegangsbewijs).

Busreizen voor niet-leden
Ook mensen die geen lid zijn van de Supportersvereniging zijn uiteraard van harte welkom bij ons in de bus om onze club aan te moedigen.

Let op: Wij organiseren buscombi’s. Dit houdt in dat je in Waalwijk in de bus stapt, de wedstrijd gaat kijken, en met ons mee terug rijdt. Bij de prijs van een buscombi-kaartje zijn zowel de busreis als het kaartje voor de wedstrijd inbegrepen. Op deze busreizen is het busreglement van de Supportersvereniging RKC Waalwijk van toepassing.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.