Van borrel tot huwelijk: een geslaagd feest viert u in Het Mandemakers Stadion!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een feest, zoals een jubileum of personeelsfeest? Verras uw gasten met een feest in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk! Het stadion van RKC biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten. Van een feestelijke receptie tot een huwelijksfeest of vrijgezellenavond: wij hebben voor iedere gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer. Een mooie feestlocatie in Waalwijk? Zoek niet verder!

Een feestzaal huren in het Mandemakers Stadion?
Neem nu contact op met RKC Waalwijk.


Feestlocatie in Brabant
Wie op zoek is naar een feestlocatie bij Tilburg, een feestlocatie bij Den Bosch, een feestzaal bij Kaatsheuvel of een feestlocatie in Waalwijk? Het Mandemakers Stadion biedt volop mogelijkheden! Uw feest in Brabant wordt hier zeker een groot succes. Het stadion van RKC Waalwijk is dé feestzaal van Brabant, wat voor feest u ook wilt geven!

Dé feestzaal voor uw feest?
Neem nu contact op met RKC Waalwijk.


Feestlocatie in Waalwijk
Zoekt u een feestlocatie in Waalwijk? Waalwijkser dan het Mandemakers Stadion wordt het niet! In het stadion van RKC Waalwijk vindt u niet één feestzaal in Waalwijk,maar veel verschillende zalen. Van receptie tot bruiloft, van jubileum tot vrijgezellenfeest; het kan allemaal! Uw feestlocatie in Waalwijk (feestzaal in Waalwijk) vindt u dus zeker bij RKC Waalwijk!

Een feestlocatie in Waalwijk?
Neem nu contact op met RKC Waalwijk.


Feestlocatie bij Tilburg
Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie bij Tilburg? Denkt u dan eens over het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk. Slechts een korte rit vanuit Tilburg en u bent bij het stadion van RKC, waar u voor elke gelegenheid een geschikte zaal vindt, met de juiste sfeer voor uw feest bij Tilburg. Een prettige feestzaal bij Tilburg vindt u hier dan ook zeker! Een feest bij Tilburg? Het Mandemakers Stadion in Waalwijk! Zo slaagt uw feest bij Tilburg zeker!

Een feestlocatie nabij Tilburg?
Neem nu contact op met RKC Waalwijk.


Feestlocatie bij Den Bosch
Zoekt u een geschikte feestlocatie bij Den Bosch? Het Mandemakers Stadion in Waalwijk is het juiste adres voor u! Wat voor feest bij Den Bosch u ook wilt geven; in het stadion van RKC vindt u ongetwijfeld een feestzaal (nabij Den Bosch!) die bij u past. Gezelschappen van 20 personen, maar ook van 800 mensen zijn welkom in het Mandemakers Stadion. Een feestlocatie bij Den Bosch? U vindt hem bij RKC Waalwijk!

Een feestlocatie nabij Den Bosch?
Neem nu contact op met RKC Waalwijk.


Feest in Brabant
Zin in een echt Brabants feest, met gezelligheid én volop lekker eten? Bij Mandemakers Stadion helpen wij u graag verder. Wij kunnen u onder meer helpen op het gebied van catering, muziek, entertainment en inrichting. Zo wordt uw feest in Brabant zeker een groot succes. Een feestlocatie bij Tilburg, een feestlocatie bij Den Bosch of, iets breder, een feestzaal in Brabant? Het Mandemakers is zeer centraal gelegen en biedt prachtige zalen voor elke gelegenheid. Kom langs en beleef het Bourgondische gevoel van een feest in Brabant!

Feest in Brabant?
Neem nu contact op met RKC Waalwijk.

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.