Lego Stadion

Lego Stadion

De afgelopen maanden heeft RKC Waalwijk fan Jourian Bax uit Elshout het complete Mandemakers Stadion tot in detail met Lego nagebouwd. Het project kostte hem ongeveer 600 uren, 40.000 steentjes en €5.000,-, maar het resultaat mag er wezen. Het schaalmodel is 2,25 meter lang en 1,75 meter breed en staat nu in onze Fanshop.

Het is nu niet alleen mogelijk om het Mini Mandemakers Stadion "live" in onze Fanshop te zien, maar ook om wedstrijden te bekijken vanuit dit stadion!

Hoe werkt het?

Voor slechts € 5,- kun je nu je SeizoenClubCard kopen in het Mini Mandemakers Stadion. Je krijgt dan een lego-poppetje, die in het stadionvak van jouw keuze wordt geplaatst! Je poppetje, je kan er 1 kiezen uit 10 verschillende poppetjes, blijft gedurende anderhalf seizoen in het stadion staan. Op deze manier steun je niet alleen bij alle thuis wedstrijden van mini-RKC, maar steun je met deze bijdrage ook nog eens onze mooie club!

Daarnaast maak je ook nog eens kans op verschillende mooie prijzen! Bij een aantal vooraf bepaalde mijlpalen geven we deze mooie prijzen weg. 

Plaats mij in het Lego Mandemakers stadion

' .
De LEGO poppetjes zijn € 5,- per stuk
Kies hieronder het aantal, design en vak. Bekijk alle designs hier

Afbeeldingen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

NEC

Jupiler League
2 Maart 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

Topscorers

Dylan Seys 7 goals
Johan Voskamp 4 goals
Serginho Greene 4 goals

SeizoenClubCard aanvragen

2016 - 2017