RKC Waalwijk betaalkaart

RKC Waalwijk betaalkaart - Kaarten - Fanzone - RKC Waalwijk

Vanaf 1 januari 2018 kunnen alle bezoekers van onze thuiswedstrijden betalen met de RKC Waalwijk betaalkaart. Alle informatie vind je hieronder.

Aanschaf
Alle stadionbezoekers kunnen de betaalkaart rondom thuiswedstrijden afhalen bij één van de servicepunten in het stadion. Je betaalt hiervoor €2,- borg. Denk je de kaart nooit meer te gebruiken, dan kan je de losse betaalkaart eventueel weer inleveren bij één van de servicepunten en ontvang je de €2,- borg weer retour. Het saldo kan je terugkrijgen via de app en/of via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart. Het is hiervoor wel van belang dat je de betaalkaart registreert. De borg kun je alleen terugkrijgen wanneer je de pas in goede staat inlevert in het stadion.

Registeer jouw betaalkaart(!)
Het is belangrijk dat jij jouw aangeschafte kaart registreert! Waarom? Wanneer de betaalkaart is geregistreerd, kun je online opwaarderen, je transacties inzien en de kaart blokkeren wanneer je deze verliest. Ook kun je restitutie aanvragen voor het resterende saldo op de kaart, geld overboeken tussen verschillende betaalkaarten en geld terugvragen aan andere betaalkaarthouders. Tevens kun je het saldo wat op de kaart staat terugkrijgen, wanneer je de kaart verliest. Dit is niet mogelijk wanneer de kaart niet geregistreerd is.

Klik hier voor meer informatie over registratie via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart.

Klik hier voor meer informatie over registratie via de KNIP app.

Opwaarderen via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart of de KNIP app
Je kunt de betaalkaart online opwaarderen via iDEAL op rkcwaalwijk.nl/betaalkaart of via de KNIP app. Ook kun je in het stadion door middel van zowel cash als pin opwaarderen bij één van de servicepunten. Minimaal €10,- per betaalkaart.

Betalen 
Als er saldo op jouw betaalkaart staat, betaal je eenvoudig bij de cateringpunten door je kaart op de kaartlezer te leggen na het plaatsen van je bestelling. Het verschuldigde bedrag wordt in mindering gebracht op je saldo. Via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart of de KNIP Aap kun je, indien je betaalkaart is geregistreerd, direct je actuele saldo bekijken.

Munten 
De huidige RKC-munten kun je gebruiken tot en met de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles op 20 april 2018. Na deze datum verliezen de munten hun waarde en kun je alleen nog betalen met de betaalkaart. De waarde van je munten kan niet overgezet worden op je betaalkaart.

QR Code
De QR Code op de pas kan worden gescand om het saldo vanaf de mobiele telefoon te checken. Ook wordt de QR code gebruikt om gemakkelijk te registreren via de KNIP app.

Restitutie
Restitutie voor het resterende bedrag op een betaalkaart kan worden aangevraagd via de website of via de KNIP app. Op de website en in de KNIP app is dit te vinden in het hoofdmenu, onder het kopje ‘Restitutie’. Vervolgens dien je jouw bankrekeninggegevens in te vullen. De restitutie wordt één keer in de twee weken verwerkt. Tijdens de wedstrijddagen is het niet mogelijk om restitutie aan te vragen.

Geldigheid 
Er zit geen einddatum aan de betaalfunctie op jouw betaalkaart. Het saldo is ­geldig tot twaalf maanden na je laatste betaling of opwaardering.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de RKC Waalwijk betaalkaart vind je op www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart.

Vragen?
Heb je een andere vraag en staat het antwoord niet in bovenstaande tekst? Stuur dan een mail naar rkc@mijnkniponline.nl.